Маркевич сподівається, що взимку "Дніпро" попрацює на трансферному ринку

Поділитися
Маркевич сподівається, що взимку "Дніпро" попрацює на трансферному ринку Маркевич незадоволений новачками команди © footboom.com
Головний тренер дніпропетровського клубу розкритикував Матеуса, а також заявив, що не може знайти оптимальний склад.

Після виїзної поразки від "Лаціо" (1:3), яка позбавила "Дніпро" можливості поборотися за вихід у плей-офф Ліги Європи в останньому турі групового етапу, Мирон Маркевич заявив, що сподівається на підсилення складу в зимове міжсезоння.

"У "Лаціо" гравці більш зіграні. У нас багато футболістів, які таким складом грали вперше. У нас травми, багато футболістів пішли. Скажу відверто, новачки ніяк не можуть бути рівноцінні тим гравцям, які пішли. Справа не в невезінні.

У минулому році була боєздатна команда. Ми грали добре і в обороні, і в середині поля. Зараз все зруйнувалося, ми не можемо знайти оптимальний склад. Якщо ми не попрацюємо взимку на трансферному ринку, так і буде продовжуватися. Потрібно брати більш серйозних гравців. Хоча б таких, які у нас були", - сказав Маркевич в інтерв'ю телеканалу "Футбол 1".

Також головний тренер "Дніпра" розкритикував Матеуса, який зупинився перед тим, як "Дніпро" пропустив перший м'яч: "Не можна зупинятися. Перший гол - це Матеусу вже, напевно, потрібно переходити судити. Він даремно зупинився, мабуть, вважав, що там був штрафний. Ось команда отримала гол на перших хвилинах. А це завжди не дуже правильно. Він досвідчений футболіст, але кинув грати. Коли ми зрівняли рахунок, начебто піймали трохи гру, як отримали другий гол з нічого".

Маркевич підкреслив, що в Римі команда зіграла трохи краще, ніж проти "Сент-Етьєна". Але цього, на думку тренера, "мало, щоб виграти".

Читайте також: Маркевич не був упевнений в тому, що "Дніпро" виграє в Норвегії

У заключному турі "Дніпро" вдома прийматиме "Русенборг", але цей матч може вирішити тільки долю третього місця. У наступний етап вже пройшли "Лаціо" і "Сент-Етьєн".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі