Маркевич розкритикував Безуса і назвав терміни відновлення Зозулі

Поділитися
Маркевич розкритикував Безуса і назвав терміни відновлення Зозулі Маркевич задоволений Безусом © ФК Днепр
Головний тренер "Дніпра" після матчу з "Олександрією" (2:0) обговорив ряд командних питань з журналістами.

Дніпропетровський "Дніпро" обіграв вдома "Олександрію", після чого Мирон Маркевич прокоментував рівень гри португальського півзахисника Бруну Гами та ситуацію із захисником Артемом Федецьким, який випав з основного складу:

"Я багатьох критикую, не тільки Гаму. Але хотілося б, щоб він зіграв краще. Тим більше, що він давно не грав у складі. Він старався, не можу сказати, що він валяв дурня. Але, по-перше, потрібно забивати такі голи, а, по-друге, більш точно грати в пас. Але він грав з бажанням. А те, що у нього не все виходило... В першому таймі у всіх не все виходило".

"Щодо Федецького, напевно, у нього запитайте. Він у Норвегії зіграв досить непогано. Він гарно виглядає, коли команда обороняється. А коли потрібно атакувати, можливо, не все у нього виходить. Але коли суперник тисне, він непогано проявляє себе".

Крім того, головний тренер дніпрян розкритикував ставлення до справи Романа Безуса, який не потрапляє навіть у заявку на матч, а також назвав терміни відновлення нападника Романа Зозулі:

"З Безусом я не знаю... Він сам повинен переглянути. Ребров його не розумів, я його не розумію. По-моєму, він сам себе не розуміє. Вчора за дубль пішки, в Харкові - пішки. На ту гру я спеціально приїхав. Якщо головний тренер на грі, а він ходить пішки... Може, він вже втомився від футболу, не знаю".

"Зозуля вже тренується і навіть бере участь в ігрових вправах. Думаю, через 10 днів він буде у загальній групі".

Читайте також: Дубль Тейшейри приніс "Шахтарю" перемогу над "Чорноморцем"

Нагадаємо, що після десяти турів "Дніпро" займає третє місце в українській Прем'єр-лізі, відстаючи від другого "Шахтаря" на п'ять очок.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі