Маркевич повідомив про новачків "Дніпро" перед збором в Іспанії

Поділитися
Маркевич повідомив про новачків "Дніпро" перед збором в Іспанії Эжидиу прибув в "Дніпро" з Бразилії
Динамівець Роман Безус і бразилець Ежидіу - перші новобранці "Дніпра". Втім, по всій видимості їм доведеться пройти процедуру перегляду.

Дніпропетровський "Дніпро" став командою Прем'єр-ліги, яка повідомила про нових футболістів у складі перед відправленням на підготовчий збір.

Як і очікувалося, в команду прибутку динамівський півзахисник Роман Безус, який швидше за все буде виступати в "Дніпрі" на правах оренди, а також бразильський лівий захисник Ежидіу - судячи з усього, з ним буде підписаний повноцінний контракт.

"З нами поїде на збори Роман Безус. А також Ежидіу з "Крузейру". Він - лівий захисник. Це наші найсвіжіші трансферні новини", - повідомив головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич.

Також наставник розповів, що цілком можливо, що на бразильця і українця посилення "Дніпра" не обмежиться.

Додамо, що "Дніпро" їде на підготовчий збір в іспанській Марбельї, який триватиме два тижні. Перший матч після зимової перерви "синьо-біло-блакитні" проведуть 19 лютого в рамках 1/16 фіналу Ліги Європи проти грецького "Олімпіакоса". Гра відбудеться на полі дніпрян.

Читайте також: Динамівець Безус отримає шанс закріпитися в "Дніпрі"

наприкінці грудня стало відомо, що колишній тренер збірної України, а нині експерт Леонід Буряк виключає Дніпро з учасників чемпіонської гонки Прем'єр-ліги. За словами фахівця, швидше за все медалі розіграють "Динамо" і "Шахтар", які мають більше майстровитих футболістів у своїх складах.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі