Маркевич подав у відставку

Поділитися
Маркевич подав у відставку Маркевич не хоче працювати безкоштовно © ФК Днепр
Тренер не бачить сенсу працювати у "колективі фізкультури".

Мирон Маркевич подав у відставку з поста головного тренера "Дніпра". Про це повідомив сам фахівець.

"У середу на зборах оголосили: клуб буде існувати, планується навіть виїзд команди на тренувальний збір в Австрію. А ось якою буде команда - це вже інше питання.

Тепер про майбутнє "Дніпра" доведеться думати не мені - я подаю у відставку. Про це заявив напередодні керівництву клубу. Не бачу сенсу продовжувати роботу - тим більше, безкоштовно. Ми живемо у цивілізованому світі, де зароблене чесною працею потрібно віддавати. А жити цілий рік в невіданні, втрачаючи одного футболіста за іншим - такого в іменитому клубі бути не повинно. Майже всі гравці роз'їхалися по іншим країнам і клубам.

Наскільки я зрозумів, прийшов час молодих футболістів і молодих тренерів. Можливо, в цьому є логіка. Не знаю...", - сказав Маркевич в інтерв'ю "Спорт-Експрес в Україні".

"Я був у Дніпрі три дні. Розмовляв зі Стеценком: розповів йому про свої наміри і попросив виплатити належну суму. Я ж не прошу чогось особливого - лише те, що заробив. Але ніякої ясності з цього приводу немає, зі мною грають в мовчанку", - також зазначив Маркевич.

Тренер заявив, що у нього вже є пропозиції по роботі, але поки він візьме паузу: "Поки у мене тайм-аут, займусь своєю футбольною школою в рідних Винниках. На даному етапі нікуди не поспішаю, хоча запрошення у мене є. Але тепер до кожної пропозиції буду підходити виважено, щоб не опинитися в схожій ситуації.

Якщо б рік тому мені хтось сказав, що таке буде, я б ні за що в житті не повірив. Це ні в які рамки не лізе: у минулому році "Дніпро" був однією з найкращих команд в Європі, а тепер перетворився в колектив фізкультури...".

"Вважаю, що як тренер я нікого не підвів. Протягом двох років команда була на хорошому рівні, займаючи призові місця та пробившись у фінал Ліги Європи. Може, не все вдалося зробити, але до футболістів претензій немає - в складний період вони повели себе порядно. Якщо говорити про час, проведений в "Дніпрі", то я ні про що не шкодую. Ось тільки неприємно було прийти до висновку, що всі хочуть бути розумнішими за чийсь рахунок", - підсумував Маркевич.

Нагадаємо, минулого літа Маркевич вже намагався піти у відставку, однак тоді йому необхідно було платити за розірвання контракту, а власник "Дніпра" Ігор Коломойський відставку не прийняв. Зараз тренер має можливість піти безкоштовно.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі