Маркевич не радить Коноплянці переїжджати в чемпіонат Італії

Поділитися
Маркевич не радить Коноплянці переїжджати в чемпіонат Італії Коноплянка міг опинитися в "Інтері", а в підсумку відправиться в "Рому" © moskva.com
Головний тренер "Дніпра" як і раніше розраховує на Євгена Коноплянку як на свого підопічного. Якщо він піде, буде дуже важко, - зазначив наставник.

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич підтвердив, що клуб досяг домовленості з "Ромою" щодо можливого трансферу півзахисника Євгена Коноплянки. При цьому фахівець підкреслив, що, на його думку, італійський чемпіонат не підходить його підопічному за стилем.

"Коноплянка поки з нами. Наскільки я знаю, клуби між собою домовилися, а як воно буде далі - не знаю. Я його поки ставлю в склад. Він наш основний гравець, тому якщо він зараз поїде, нам буде важко", - заявив Маркевич в ефірі телеканалу "Футбол 1".

"Думаю, що його іспанський чемпіонат. Мені так здається. Там, де більш видовищний футбол. Італія - це не той чемпіонат, який був десять років тому. Тоді Серія A була номером один у Європі, а зараз не так. Чесно кажучи, я не в захваті, що Коноплянка туди їде", - резюмував тренер.

Відзначимо, що "Рома" в сезоні-2014/15 веде боротьбу за чемпіонство з "Ювентусом", так що в разі, якщо Коноплянка стане гравцем цієї команди і завоює місце в складі, він буде мати шанс одразу ж досягти ще одного звершення у своїй кар'єрі.

Читайте також: Експерт розповів, у чому Ярмоленко перевершує Коноплянку

Напередодні генеральний директор дніпропетровців Андрій Стеценко заявив, що Дніпро домовився з Ромою про перехід Коноплянки, однак тепер справа за самим футболістом, якому належить обговорити умови особистого контракту з майбутнім роботодавцем.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі