Маркевич хоче повернути з Росії нападника Девіча

Поділитися
Маркевич хоче повернути з Росії нападника Девіча Марко Девіч не зумів закріпитися в складі "Рубіна" © rubin-kazan.ru
Перейшовши в казанський "Рубін", нападник збірної України щільно засів на лаві запасних. Тепер же Мирон Маркевич, під керівництвом якого натуралізований серб розкрив бомбардирські якості, хоче повернути його під своє крило.

Нападник збірної України, один з кращих бомбардирів чемпіонату Прем'єр-ліги-2013/14 Марко Девіч може перейти в "Дніпро".

Нагадаємо, взимку 2014 року натуралізований серб, який зіграв за збірну України більше 30 матчів, прийняв пропозицію казанського "Рубіна" і покинув "Металіст". На його трансфері харків'яни заробили близько 5 мільйонів євро, завдяки чому, згідно з інформацією з різних джерел, погасили заборгованості за чинними контрактами.

Однак у Девіча не заладилося в Казані: після досить успішного відрізка в минулому сезоні (3 голи в 11 матчах) українець втратив місце в основі і в результаті провів лише 3 гри (в загальній складності - 64 хвилини на полі). Багато в чому - із-за відсутності довіри з боку головного тренера Ріната Білялетдінова, який, як стверджує російська преса, просто не зійшовся характерами з Девічем.

Як би там не було, але Девіч не полетів на збори "Рубіна" і тепер швидше за все покине Казань. Втім, трансферна ціна українця - досить висока, і не факт, що в "Дніпрі" погодяться платити за нього 7,5 мільйонів в європейській валюті.

Читайте також: Після програшу "Зорі" Маркевич запропонував будувати "Дніпро" заново

"Дніпро" в 2015 році вже встиг організувати два гучних трансфери - в стан команди Маркевича перейшов бразильський фланговий захисник Эжидиу, а також атакуючий хавбек Роман Безус, який не зумів закріпитися у складі київського "Динамо".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі