Маркес нокаутував Пакьяо в бою за пояс "боксера десятиліття"

Поділитися
Маркес нокаутував Пакьяо в бою за пояс "боксера десятиліття" © hoylosangeles.com
Знаменитий філіппінський боксер-професіонал, екс-чемпіон світу у восьми вагових категоріях Менні Пакьяо зазнав сенсаційної поразки нокаутом від мексиканця Хуана Мануеля Маркеса.

Мексиканський боксер Хуан Мануель Маркес сенсаційно нокаутував знаменитого філіппінця Менні Пакьяо в бою за символічний пояс "боксера десятиліття" за версією WBO.

Поєдинок у рамках вагової категорії до 66,68 кілограма пройшов в MGM Grand Garden Arena у Лас-Вегасі, США.

Під кінець шостого раунду 39-річний Маркес провів потужний удар у підборіддя 33-річному супротивнику, після чого Пакьяо знепритомнів і не зміг встати. До цього кожен з суперників побував у нокдауні (Пак'яо - в третьому раунді, Маркес - у п'ятому).



"Я чотири місяці готувався до цього бою, у мене був чіткий план. Мені треба було чекати свого моменту, я готувався до важкого бою. Не чекав, що зможу поставити таку яскраву крапку в кінці. Я знав, що це дуже серйозний суперник. І думав, що в мене будуть шанси, але я не розраховував, що це відбудеться в шостому раунді", - прокоментував свою перемогу Маркес.

Це був четвертий бій між Пакьяо і Маркесом. У двох попередніх боях Маркес програв, а один поєдинок закінчився внічию. Менеджер філіппінця вже заявив, що в майбутньому не виключений новий бій між суперниками.

Пакьяо є екс-чемпіоном світу у восьми вагових категоріях, а Маркес - в чотирьох вагових категоріях. Враховуючи останній бій з Маркесом, Пакьяо за свою кар'єру провів 61 поєдинок, 54 з яких закінчилися перемогою (з них 18 нокаутом), два - нічиєю, а в п'яти він програв.

Для Маркеса перемога над Пакьяо стала 55-ю в кар'єрі (40 нокаутом) при шести поразках і одній нічиїй. !zn

Читайте також:

Віталій Кличко коронував легенду боксу Мохаммеда Алі

Суперник Володимира Кличка поляк Маріуш Вах попався на допінгу

Холіфілд вирішив дочекатися поразок братів Кличків, щоб повернутися на ринг

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі