"Манчестер Юнайтед" оновив свій же рекорд, завоювавши 20-й чемпіонський титул

Відео
Поділитися
"Манчестер Юнайтед" оновив свій же рекорд, завоювавши 20-й чемпіонський титул МЮ тішить черговою перемогою © manutd.com
Підопічні Алекса Фергюсона завоювали ще один титул під його керівництвом, зміцнивши і так потужні позиції в неофіційному ранжирі кращих клубів світу.

"Манчестер Юнайтед" удвадцяте завоював чемпіонський титул чемпіонату Англії, забезпечивши собі успіх за чотири тури до фінішу першості.

"Червоні Дияволи" у черговому матчі Прем'єр-ліги здобули впевнену перемогу над "Астон Віллою" і стали недосяжними для найближчих конкурентів-земляків із "Сіті", які втратили перемогу над "Тоттенхемом" і в підсумку програли 1:3.

Таким чином, "Манчестер Юнайтед" оновив свій рекорд за кількістю чемпіонських звань в Англії, випереджаючи "Ліверпуль" вже на два золота. Під керівництвом сера Алекса Фергюсона МЮ виграв 13 з 20 чемпіонатів, а за останні вісім сезонів МЮ лише тричі віддавав золоті медалі іншим клубам - "Манчестер Сіті" і "Челсі". У попередньому чемпіонаті команда Фергюсона втратила титул в останньому турі, віддавши його "Сіті" тільки завдяки додатковим показникам при рівності очок.

Що стосується поєдинку проти "Вілли", то на нього "Червоні Дияволи" виходили вже знаючи про невдачі "Сіті". Враховуючи цей факт, господарі зробили все можливе, щоб вирішити всі питання заздалегідь, не відкладаючи тріумф на виїзну зустріч у Лондоні проти "Арсеналу".

Нідерландський легіонер МЮ Робін ван Персі взявся за справу вже на старті - всього дві хвилини пройшло, а голландець вже встиг точним ударом після передач Рафаеля і Гіггза відкрити рахунок. Через 10 хвилин він подвоїв перевагу над суперником - гол вийшов на диво. Передача від Руні і ван Персі зльоту вражає ворота. А під завісу тайму Персі оформив хет-трік після чергового пасу від Гіггза - 3:0.

При подібному настрої у "Астон Вілли" не було шансів. Команда з Бірмінгема спробувала щось зробити після перерви, але МЮ діяв прекрасно і самовіддано. Чого варте винесення м'яча вже з порожніх воріт...все тим же ван Персі!

"Манчестер Юнайтед" - "Астон Вілла" - 3:0 (3:0)

Голи: ван Персі, 2, 13, 33

МЮ: Де Хеа, Рафаел, Джонс, Еванс, Евра, Каррік, Гіггз, Валенсія, Руні (Уелбек, 72), Кагава, ван Персі.

"Астон Вілла": Гузан, Лоутон, Влаар, Бейкер, Беннетт (Кларк, 81), Вествуд, Делфі, Вайманн, н'зогбія (Ель Ахмаді, 46), Агбонлахор, Бентеке.

Попередження: Евра.

Отже, після чергової перемоги МЮ випереджає "Сіті" на пунктів, і навіть, враховуючи, що у "синіх" є гра в запасі, цього не вистачить, щоб дістати конкурента.

Чемпіонське звання стало певною реабілітацією за виліт з Ліги Чемпіонів на стадії 1/8 фіналу, а також невдачі в Кубку Англії. !zn



Читайте також:

"Челсі" позбавляє "Манчестер Юнайтед" півфіналу Кубка Англії

Ажіотаж в Дортумунді: уболівальники "Боруссії" побилися за квитки на "Реал"

Легендарний тренер розповів про спокуси для молодих футболістів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі