Людям, які думають про заробіток, нічого робити в гімнастиці - тренер Верняєва

Поділитися
Людям, які думають про заробіток, нічого робити в гімнастиці - тренер Верняєва Сартинському і Верняєву пропонували змінити громадянство © НОК України
Наставник олімпійського чемпіона Олега Верняєва Геннадій Сартинський розповів про реалії української гімнастики.

За словами тренера Геннадія Сартинського, який працює з українським олімпійським чемпіоном Олегом Верняєвим, відзначив позитивну атмосферу в збірній, але і визнав фінансові проблеми.

"Якщо людина дивиться наліво і думає тільки про те, як заробити, тоді йому нічого робити в нашому спорті, тому що це не той вид, нам ніхто не дає тут золоті злитки. У нас дуже жорстка праця, дуже маленька зарплата. І для того, щоб пробитися, не потрібно думати про гроші, а думати про те, як працювати. Коли це все прийде, тоді, може бути, прийдуть і гроші. А якщо людина йде - є на нього якась надія? Ну ось пішов Степко, і чим це скінчилося? Нічим. А якщо б залишився тут, я впевнений, він був би на рівні Олега", - сказав Сартинський.

"Чому до нас на збір зараз просяться приїхати турки, ізраїльтяни, хоча у нас снаряди такі собі, мати погані? Тому що у нас ситуація інша. До нас приїхали турки, попрацювали і кажуть: "Ох, у вас тут класно! У вас йде робота".

"І мене, і Верняєва намагалися переманити інші країни. Але, якщо чесно, я не розмовляв на ці теми. Ми бачили приклади тих, хто виїхав, і чим це все закінчувалося. Нам тут важко, але ми робимо свою роботу і будемо перемагати".

Раніше сам чемпіон Ріо-де-Жанейро Верняєв повідомляв, що кілька країн пропонували йому змінити громадянство. Варто відзначити, що уродженець Запоріжжя Олег Степко прийняв пропозицію Азербайджану, прапор якого представляє в даний час.

Нагадаємо, раніше уряд Японії прийняв рішення надати українській гімнастиці фінансову допомогу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі