Львів став притулком для донецьких команд

Поділитися
Львів став притулком для донецьких команд © lenta-ua.net
"Шахтар" вирішив не грати у Харкові матчі Ліги Чемпіонів, а провести їх на став вдалим стадіоні в неофіційній столиці Західної України.

Львівський стадіон "Арена-Львів" стане місцем проведення матчів чемпіонату України та єврокубків для донецьких "Шахтаря" і "Металурга".

"Металурги" планують провести у Львові стартовий поєдинок нового сезону, який відкриє чемпіонат Прем'єр-ліги України-2014/15. На старті донеччани зіграють з представником України в Лізі Чемпіонів дніпропетровським "Дніпром". Початок поєдинку о 19:00. Підопічні Володимира П'ятенка прибутку у місті Лева за кілька днів до важливої події, щоб належним чином підготуватися до напруженого протистояння. Додамо, що на стадіон, щоб побачити зустріч двох провідних українських команд, можна потрапити, купивши квиток за вартістю від 30 до 200 гривень.

Що стосується "гірників", то їм настільки сподобалося грати на затишному стадіоні у матчі за Суперкубок проти київського "Динамо", що вони вирішили провести тут не тільки стартовий поєдинок Прем'єр-ліги проти запорізького "Металурга", але і міжнародні зустрічі в рамках Ліги Чемпіонів.

Таким чином, мешканці Львова зможуть побачити як мінімум три протистояння групового турніру ЛЧ, в якому "Шахтар" стартує в середині вересня.

"Місто сподобався команді, і атмосфера тут була чудова. Зазвичай, коли ми граємо з "Карпатами", ми приїжджаємо за день до матчу і бачимо тільки готель і стадіон. Тут були три дні і побачили красу цього міста. Вирішили і Лігу чемпіонів проводити теж у Львові", - ці теплі на адресу Львова слова наставника "гірників" Мірчі Луческу стали мотивацією для керівництва клубу, яке незабаром постановило офіційно про місце тимчасової прописки.

Додамо, що тренуватися і жити "гірники" планують у столиці України.

Нагадаємо, що з-за заборони УЄФА, а також з-за фактично військового стану на Донбасі, спочатку "Шахтар" розраховував проводити матчі Ліги Чемпіонів у Харкові, проте в цьому місті швидше за все будуть проводити поєдинки Ліги Європи - "Металіст" має високі шанси пробитися в груповий раунд турніру. Тому, щоб уникнути накладок "гірники" завчасно вирішили переїхати у Львів.

Примітно, що "Львів-Арена" знаходиться під санкціями ФІФА - восени 2013 року керівний орган світового футболу покарав стадіон і українську федерацію за поведінку фанатів на матчі відбіркового турніру ЧС-2014 між Україною та Сан-Марино. Незважаючи на апеляцію в Цюріху залишили покарання в силі. Проте поєдинки під егідою УЄФА не потрапляють під санкції, тому цілком можливо, що "Львів-Арена" прийме ще і ігри національної збірної, яка восени буде грати в кваліфікаційному турнірі Євро-2016. !zn

Читайте також:

"Шахтар" відмовився відпускати втікача Косту в "Мілан" - італійці недоплатили 10 мільйонів

УЄФА проявила непослідовність, відправивши "Дніпро" грати в Київ

Стадіон у Тернополі розглядається як місце проведення єврокубкових матчів

Вболівальники "Таврії" звернулися до Порошенка з проханням допомогти в переїзді з Криму в Київ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі