Луїс Енріке побив у "Барселоні" неймовірний рекорд Гвардіоли

Поділитися
Луїс Енріке побив у "Барселоні" неймовірний рекорд Гвардіоли Луїс Енріке привів "Барсу" до нового рекорду © twitter.com/FCBarcelona
Головний тренер каталонців встановив нове клубне досягнення.

Луїс Енріке привів "Барселону" до нового клубного рекорду, перекривши попереднє досягнення, яке було встановлено за часів Хосепа Гвардіоли.

Зігравши внічию з "Валенсією" у повторному матчі півфіналу Кубка Іспанії (1:1), "Барселона" довела свою серію без поразок у всіх турнірах до 29 матчів поспіль, що є рекордом у 117-річній історії клубу. При Гвардіолі "Барселона" не програвала протягом 28 ігор в сезоні 2010-2011.

Останній раз "Барселона" програла ще 3 жовтня 2015 року, на виїзді поступившись "Севільї" в чемпіонаті Іспанії.

Зазначимо, що іспанский рекорд по тривалості безпрограшної серії належить мадридському "Реалу". Він був встановлений в сезоні-1988/1989 і налічує 34 матчі.

Нагадаємо, раніше "Барселона" встановила рекорд за кількістю голів, забитих за один календарний рік. У 2015 році каталонці 180 разів розписалися у воротах суперників.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі