Луческу заявив, що на результат другого матчу з "Севільєю" вплинули критики

Поділитися
Луческу заявив, що на результат другого матчу з "Севільєю" вплинули критики Луческу незадоволений ставленням критиків до "Шахтаря" © ФК Шахтер
Наставник "Шахтаря" впевнений, що тиск після поєдинку з "Динамо" завадив футболістам налаштуватися на півфінал Ліги Європи.

"Гірники" зазнали поразки в Іспанії від "Севільї" з рахунком 3:1, що не дозволило підопічним Мірчі Луческу вийти у фінал Ліги Європи. Румунський фахівець упевнений, що на настрій футболістів вплинула критика після матчу з "Динамо", наприкінці якого сталася бійка за участю обох команд.

"Не сподобалося, як нас трактувала після гри з "Динамо" група офіційних персон, певні люди. Дехто з них дійшов до того, що вимагав, щоб деякі футболісти "Шахтаря" не грали за збірну. Вони забувають, напевно, що "Шахтар" - одна з небагатьох складових міжнародного іміджу, яка з'єднує Україну і Донбас. Ми - команда, яку люблять в усіх куточках України. Неважливо - українці, росіяни, поляки, молдавани, болгари, татари - все це народ України, а "Шахтар" представляє цю країну. Тому мене дуже здивували деякі висловлювання. У таких складних політичних умовах, коли в Донецьку немає ні аеропорту, ні доріг, туди не ходять поїзди і при цьому існують великі проблеми на пунктах пропуску в свою ж країну, "Шахтар" робить все можливе, щоб об'єднати ці дві частини єдиної України. Тому я був незадоволений, читаючи подібні висловлювання і коментарі. Упевнений, що вони вплинули на нашу гру з "Севільєю".

"Зарубіжна преса завжди підтримує свої команди, своїх гравців, все інтерпретує тільки в їх користь. Ми ж, проводячи важливий півфінал з "Севільєю", зіткнулися з безліччю критичних і некоректних висловлювань, зроблених з великою злістю, які принесли нам біль. Хочеться, щоб все оцінювали гру, не більше того. Прикро і я шкодую про те, що сталося наприкінці матчу з "Динамо" - і на полі, і за його межами. Я зроблю все можливе, щоб подія жодною мірою не вплинула на атмосферу в національній збірній і на виступ України на чемпіонаті Європи".

Нагадаємо, "Шахтар" обіграв "Динамо" з рахунком 3:0. Після третього голу Степаненко підбіг до трибун з уболівальниками "Динамо" і показав емблему "гірників". Дії півзахисника "Шахтаря" не сподобалися гравцям "Динамо". Ярмоленко вдарив Степаненка по нозі, після чого на полі почалася бійка. В результаті по три матчі дискваліфікації отримали Ярмоленко і Кучер.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі