Луческу: я нікому нічого не обіцяв

Поділитися
Луческу: я нікому нічого не обіцяв Луческу знову кинув камінь у город журналістів © football.ua
Головний тренер "Шахтаря" попросив почекати до кінця сезону і не робити поспішних висновків щодо його майбутнього в донецькому клубі.

Нагадаємо, що румунська та італійська преса повідомила про те, що головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу не буде продовжувати контракт з донецьким клубом і після його закінчення влітку очолить інший європейський клуб. Зокрема, йшлося про повернення румунського фахівця в лави "Інтера", а також про його можливу роботу у ПСЖ і "Анжі". На місце ж Луческу ЗМІ активно сватали нинішнього наставника "Мілана" Массіміліано Алегрі.

І ось Містер прокоментував ситуацію для української газети "Спорт-Експрес в Україні". Втім, на відміну від інтерв'ю для іноземних ЗМІ, з українськими журналістами Луческу не настільки відвертий.

"Чесно кажучи, немає ані найменшого бажання це обговорювати. У мене контракт з "Шахтарем" до кінця чемпіонату, який ми збираємося виграти, а також взяти Кубок України. До кінця терміну дії договору ще три місяці, що буде далі, поживемо - побачимо", - відзначив фахівець.

"В даний момент я нікуди не збираюся! Якщо я розмовляв з президентом "Інтера" по телефону, це не означає, що Моратті кликав мене назад. Перше і найважливіше - мої відносини з "Шахтарем". Це місцево і реально. Все інше - з області можливого, що межує з фантазіями журналістів. Я нікому нічого не обіцяв", - заявив Луческу.

Зазначимо, що "Шахтар" у чемпіонаті України впевнено лідирує, а в розіграші Кубка України пробився до чвертьфіналу, де 17 квітня зіграє проти львівських "Карпат". !zn

Читайте також:

Влітку Луческу залишить "Шахтар" і очолить "Інтер"

Перебуваючи під тиском уболівальників, Бенітес все-таки піде з "Челсі"

Наставник "Реала" Жозе Моурінью не проти попрацювати у Франції

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі