Луческу вважає, що збірна України не заслуговувала на поразку у матчі з Іспанією

Поділитися
Луческу вважає, що збірна України не заслуговувала на поразку у матчі з Іспанією Представник "Шахтаря" Тарас Степаненко не міг стримати Андреса Іньєсту
Українцям не пощастило: якби Руслан Ротань скористався наданими можливостями, матч завершився би як мінімум унічию.

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу, що збірна України мала кращий вигляд, ніж Іспанія, у матчі 5-го туру кваліфікації Євро-2016, який завершився в Севільї перемогою іспанців 1:0.

За словами румунського фахівця, українці просто не реалізували свої моменти, а так би могли розраховувати мінімум на нічийний результат.

"Збірна України провела хороший матч. На мій погляд, вона виглядала краще іспанців. Напевно, в якійсь мірі команді не пощастило. Був хороший момент у Ротаня, коли потрібно було забивати, виникали і інші можливості. Але це був успішний вечір Касільяса - він виручив свою команду", - цитує Луческу офіційний сайт "Шахтаря".

"загалом, збірна України зіграла дуже добре. Думаю, вона заслужила більше, ніж поразка, - як мінімум одне очко. А можливо, навіть перемогу. Позначилася неуважність в обороні: у центральній зоні футболісти погано підстрахували один одного, в результаті чого Мората використав момент і забив", - зазначив Містер.

Читайте також: Ярмоленко визнав, що в матчі з Іспанією він був далекий від звичного виконання

Нагадаємо, що збірна України пропустила гол на 28-й хвилині після позиционнной помилки оборони - відзначився Альваро Мората. Незабаром українці пішли вперед і вже у другому таймі створили чимало моментів біля воріт суперника. Також слід зазначити, що українцям не пощастило і з травмами: спочатку поле залишив Роман Зозуля, а незабаром і замінив його Артем Кравець - він розбив голову після зіткнення з Серхіо Рамосом.

Луческу підкреслив, що збірна не втратила шанси вийти на Євро-2016. В першу чергу, за українців говорить самовіддача на полі, вважає тренер.

"Якщо збірна буде таким же чином готуватися до всіх поєдинків до кінця - вона має великі шанси вийти з групи. Ця команда заслуговує поїхати у Францію. І зазначу, що в цьому матчі дуже виділявся Ротань - він був одним з кращих на полі", - резюмував Луческу.

Додамо, що у збірної України в матчі проти Іспанії було представлено четверо гравців "Шахтаря": Андрій Пятов, Олександр Кучер, Тарас Степаненко та В'ячеслав Шевчук.

Читайте також: Луческу підтвердив наміри покинути "Шахтар" через політичну ситуацію в Україні

Після матчу головний тренер збірної України Михайло Фоменко заявив, що у нього немає претензій до футболістів, так як вони виконали установку на гру. Наставник зазначив, що вся боротьба в групі ще попереду.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі