Луческу вважає, що "Динамо" зіграло найкращий матч у сезоні

Поділитися
Луческу вважає, що "Динамо" зіграло найкращий матч у сезоні
Після перемоги над киянами у принциповому протистоянні головний тренер "Шахтаря" видав кілька компліментів на адресу суперника.

Луческу сподобалося
Луческу сподобалося "Динамо" і "Олімпійський"

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу після успіху у всеукраїнському дербі відзначив високоякісні дії з боку обох команд, чудову підтримку київського "Олімпійського", а також окремо висловив комплімент на адресу "Динамо".

"Вважаю, що "Динамо" провело найкращу гру у нинішньому сезоні, принаймні, я можу судити з тих поєдинків, які ми переглядали перед цією зустріччю", - сказав на післяматчевій прес-конференції Містер.

"До таких ігор повинні прагнути всі команди чемпіонату України, думаю, що кожен гравець виклався на повну і зробив все можливе, для досягнення успіху. У "Динамо" були шанси на перемогу, але переміг "Шахтар".

Нагадаємо, що кияни відкрили рахунок на 10-й хвилині матчу, проте під завісу першого тайму донеччани відновили рівновагу. На 75-й хвилині через помилку оборони "Динамо" Генріх Мхітарян вивів свою команду вперед, і фактично вирішив результат принципового протистояння.

"Динамо" було могутнішим, але ми - швидшими. Суперник однозначно сильніший на другому поверсі, але ми перевершуємо його в контролі м'яча. "Динамо" - команда, якій потрібні великі зони, куди могли б вриватися такі футболісти, як Ярмоленко і Гусєв. Ми діємо на коротких дистанціях, демонструючи швидкий і комбінаційний футбол", - спробував пояснити причини успіху "Шахтаря" Мірча Луческу.

"Кияни в основному будують гру на довгих передачах, а ми - за рахунок середнього і дрібного пасу, хоча, звичайно, використовуємо і довгі передачі", - зазначив румунський фахівець.

Після поразки київське "Динамо" опустилося на третє місце турнірної таблиці, а донецький "Шахтар" наблизився до завоювання четвертого поспіль чемпіонства. !zn

Читайте також:

Срна вважає київський "Олімпійський" щасливим для "Шахтаря"

"Челсі" не залишає шансів російському "Рубіну" завдяки двом голам Торреса

Швед Ібрагімович розрекламував ПСЖ для англійця Руні

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі