Луческу сподівається, що "Шахтар" у матчі проти "Реала" зможе уникнути помилок в обороні

Поділитися
Луческу сподівається, що "Шахтар" у матчі проти "Реала" зможе уникнути помилок в обороні Луческу віддав капітанську пов'язку Тейшейрі © shakhtar.com
Головний тренер "гірників" переживає не за атаку, а за оборону, а головний тренер "Реала" хоче реабілітуватися після розгрому від "Барселони".

Донецький "Шахтар" сьогодні, 25 листопада, проведе поєдинок п'ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів. У Львові "гірники" прийматимуть мадридський "Реал".

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу перед грою заявив, що головне для його підопічних - уникнути помилок в обороні: "У першу чергу, потрібно позбутися тих помилок, які ми допустили в Мадриді. І у нас, і у "Реала" є проблеми зі складом, але не хотілося б, щоб був той страх, який ми показали після першого пропущеного м'яча в Мадриді. Бажав би побачити таку команду, яка була в поєдинку з "Мальме" впродовж усього матчу! На жаль, ще дві помилки суддівства - картки Кучеру і Срні - позбавили нас цих досвідчених футболістів", - сказав Луческу.

При цьому головний тренер "Шахтаря" зазначив, що капітанську пов'язку у матчі проти "вершкових" буде носити Алекс Тейшейра, а ось хто замінить Срну - Луческу ще не вирішив.

Також головний тренер "гірників" підкреслив: "Мене навіть більше хвилюють не атакуючі дії команди, а оборонні. Коли захист не припускається грубих помилок, наші атакуючі гравці, зокрема бразильці, більш впевнені в собі, і в цілому команда діє агресивніше, у неї виходить набагато краще забивати м'ячі. На жаль, в іграх з "Реалом" і ПСЖ, та ще й після суддівських помилок, не всі гравці змогли перейти через такий момент, і деякі з них опустили руки. Сподіваюся, ми заб'ємо. І найголовніше - не допустити фатальних помилок в обороні".

А головний тренер "Реала" Рафа Бенітес підкреслив, що його підопічні хочуть реабілітуватися після розгромної поразки від "Барселони": "Ця поразка нас дуже засмутила, оскільки гра була дуже важливою. Зараз наше основне завдання - сконцентруватися на грі з "Шахтарем". Нам належить грати зі складним суперником, яким керує дуже досвідчений тренер. Наша мета - вийти з групи з першого місця, тому ми збираємося тільки вигравати!".

Читайте також: Капітан "Реала" пропустить гру проти "Шахтаря"

Нагадаємо, "Реал" в чотирьох турах набрав 10 очок і вже забезпечив собі вихід у плей-офф. У "Шахтаря" - 3 очки і примарні шанси продовжити боротьбу в Лізі чемпіонів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі