Луческу пояснив третю поразку "Шахтаря" в сезоні невезінням

Поділитися
Луческу пояснив третю поразку "Шахтаря" в сезоні невезінням "Шахтарю" не вистачило везіння в матчі з "Металургом", упевнений Луческу
Донецький "Шахтар" вперше в історії програв так званого "молодшому братові". Це вже третє в сезоні поразка "гірників", і воно істотно знижує шанси команди захистити чемпіонський титул.

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу пояснив третє поразку своєї команди в сезоні невезінням. У рамках 11-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги "гірники" вперше в історії поступилися землякам "Металурга".

На думку Луческу, його команді забракло везіння, адже вона мала повну перевагу над суперником.

"Поєдинок показав, що часто організації гри не має великої ролі - потрібно ще й велике везіння. Ми мали повну перевагу, створювали моменти, але не змогли забити. Хочу відзначити і організацію оборонних дій "Металурга": уважно захищалися, закривали зони. Знову ж повторюся, що було багато моментів, але не вистачало наполегливості та уваги у завершальній стадії", - заявив після матчу Мірча Луческу.

Нагадаємо, донецький "Металург" забив два голи зусиллями Миколи Морозюка та Джордже Лазіча протягом кількох хвилин у другій половині другого тайму, і зумів зберегти переможний рахунок. "Гірники" відповіли лише одним точним ударом, а в самій кінцівці поєдинку чудово зіграв воротар "синьо-білих" Олександр Бандура.

Читайте також: Луческу знайшов нову проблему в українському футболі: расизм на трибунах

Мірча Луческу вже традиційно натякнув і на помилки з боку судді, які на його погляд вплинули на результат.

"Було кілька епізодів у штрафному суперника, які можна було б трактувати інакше з боку судді. Думаю, ми не заслуговували програти", - резюмував румунський фахівець.

Додамо, що за іронією долі матч судив арбітр Юрій Вакс, якого колись звинувачували в лояльності до донецькому "Шахтарю" - після низки суперечливих епізодів у грі з київським "Динамо".

Зазначимо, що невдача в поєдинку з "Металургом" стала для "Шахтаря" третім поразкою в сезоні: раніше підопічні Луческу програвали "Зорі" та "Динамо" з однаковим рахунком 0:1.

Раніше повідомлялося, що Мірча Луческу назвав нинішній чемпіонат України анормальним.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі