Луческу пояснив, чому "Шахтар" таки відмовився від спарингів з росіянами

Поділитися
Луческу пояснив, чому "Шахтар" таки відмовився від спарингів з росіянами "Шахтар" відмовився грати з російськими командами
Близько місяця тому з'явилося повідомлення, що "гірники" візьмуть участь у міжнародному передсезонному турнірі в Іспанії, де виступлять дві російські команди.

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу назвав причини, по яким в підготовчий графік його команди були внесені корективи, і в підсумку, "гірники" не провели кілька тренувальних матчів.

Нагадаємо, що 18 січня на ряді російських ЗМІ з'явилася інформація про те, що "Шахтар" візьме участь у міжнародному турнірі в Іспанії, де виступлять дві команди з Москви - ЦСКА і "Торпедо". Здавалося, що "Шахтар", незважаючи на неофіційний бойкот від українських футболістів все-таки зіграє з представниками Росії, проте незабаром прес-служба клубу видала новий графік, в якому були заплановані зовсім інші поєдинки.

"На цей раз ми не могли грати товариські матчі проти команд з Росії, які є для нас кращими суперниками. Чому? Я хотів уникнути напруженої ситуації між українськими і російськими гравцями, враховуючи ситуацію, яка відбувається в Донбасі. З-за цієї війни присутній образа", - зазначив Луческу в інтерв'ю румунським ЗМІ.

Раніше від запланованого спарингу з представником російського футболу відмовилися донецьких "Олімпіку" і "Металургу".

Влітку 2014 року в УЄФА прийняли рішення не допускати зустрічей українських і російських команд в єврокубках, а також інших офіційних змаганнях. Втім, поки невідомо, як будуть діяти в організації, якщо представники двох держав вийдуть один на одного відповідно до затвердженої раніше турнірної сітки або в плей-офф турніру.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі