Луческу поскаржився на футбольних агентів: Вони хочуть заробити на нашій біді

Поділитися
Луческу поскаржився на футбольних агентів: Вони хочуть заробити на нашій біді Настрій легіонерів "Шахтаря" через рік після підписання контрактів явно погіршився
Футбольні агенти перетворюються на бандитів - через своє бажання нажитися як на складнощах клубу, так і на самих гравцях, які можуть отримати дискваліфікацію від ФІФА.

Наставник "Шахтаря" Мірча Луческу поскаржився на футбольних агентів, які хочуть у складні для донецького клубу часи отримати додатковий прибуток.

За словами наставника, саме ці люди стали ініціаторами акції протесту, яку влаштували південноамериканські легіонери "гірників", що не повернулися разом із командою в Україну з Франції.

"Так звані футбольні агенти перетворюються на бандитів, готових нагріти руки на біді, що сталася з Донецьком. У випадку з нашими новими неповерненцями ці сценарії пише одна людина - Кіа Джурабчіан, скандально відомий футбольний агент іранського походження, який оселився в Англії. Треба відразу визнати: у цього пройдисвіта губа не з лопуцька. За великим рахунком, з наших гравців його цікавлять Дуглас Коста і Алекс Тейшейра, з якими він рік тому підписав агентський контракт. На цих футболістів, зробивши їх вільними агентами, а також, можливо, на Фреді, Кіа розраховує добре наварити. Санкції, які можуть зламати долі хлопців, стерв'ятник не бере до уваги".

Нагадаємо, що шістьох футболістів не виявилося у розташуванні "Шахтаря" у Львові, де донеччани проведуть матч за Суперкубок України проти київського "Динамо".

Луческу розповів про подробиці "втечі" футболістів: за його словами, після матчу з "Ліоном", який завершив збір "оранжево-чорних", в готель прибув агент. Зустрівшись з гравцями, він переконав їх не повертатися в Україну.

"Кіа схиляв до неповернення в Україну всіх наших бразильців, однак Луїс Адріану, Ілсінью, Фернанду, Тайсон і Марлос на провокацію не повелися. Після цього під покровом ночі, як діють професійні бандити і злодії, Кіа перевіз п'ятірку бразильців і примкнув до них Феррейру в інший готель. Ніби сховав награбоване", - розповів румунський фахівець.

Луческу підкреслив, що сподівається на якнайшвидше повернення бразильців, а інакше - пригрозив санкціями ФІФА.

Втім, представник аргентинця Факундо Феррейри і зовсім звинуватив керівництво "Шахтаря" у неадекватній поведінці: судячи з усього, агент хоче, щоб "гірники" просто відпустили футболіста, не висловлюючи жодних фінансових претензій. За інформацією італійських ЗМІ, донеччани хочуть заробити на трансфері аргентинця 9 мільйонів євро. !zn

Читайте також:

У "Шахтарі" готові забезпечити безпеку іноземним футболістам

Луческу прийняв остаточне рішення - він залишається у "Шахтарі" ще на рік

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі