Луческу попросив Тейшейру ще на рік залишитися в "Шахтарі"

Відео
Поділитися
Луческу попросив Тейшейру ще на рік залишитися в "Шахтарі" Тейшера залишається в "Шахтарі" © ФК Шахтер
Бразильський півзахисник не втрачає мотивацію і готовий відіграти у складі донецького клубу сезон 2015-2016.

Бразильський півзахисник Алекс Тейшейра не планує йти з "Шахтаря" до кінця нинішнього сезону. Кращий бомбардир останнього чемпіонату Прем'єр-ліги (17 голів) заявив, що питання зміни клубу буде розглядати вже навесні.

"Луческу попросив мене залишитися з командою ще на цей рік. Пішло досить багато важливих гравців, і оскільки я тут довше всіх бразильців, повинен допомогти тренеру та команді, - підкреслив Тейшейра в інтерв'ю програмі "ПроФутбол", - А в кінці сезону ми повернемося до питання зміни клубу. Сьогодні я про це не думаю, щоб мати свіжу голову. Постійні чутки про можливий трансфер - це все спекуляції. Ніяких серйозних пропозицій не було. Мій контракт діє ще 2 роки. І я не з тих гравців, які можуть втратити мотивацію. Я прекрасно розумію, що своє майбутнє ми будуємо сьогодні: ставленням, тренуваннями, бажанням і роботою".

У той же час Мірча Луческу назвав бразильця лідером команди: "Я радий, що він вирішив залишитися з нами, поки за його спиною ми не виростимо гідну заміну. Сьогодні Тейшейра - лідер "Шахтаря".

Зазначимо, що в перших двох турах бразилець забивав по два голи, очоливши гонку бомбардирів УПЛ. Також Тейшейра близький до того, щоб побити рекорд Андрія Вороб'я за кількістю результативних матчів поспіль. Воробей в сезоні 2000-2001 записав на свій рахунок 9 голів у семи поспіль матчах. Тейшейра з урахуванням минулого сезону забиває в шести поєдинках поспіль. При цьому у бразильця вже 10 голів.

Читайте також: "Шахтар" планує провести зимовий збір в Бразилії або США

Нагадаємо, завтра, 28 липня, "Шахтар" стартує у кваліфікації Ліги чемпіонів. У Стамбулі "гірники" проведуть перший матч третього раунду відбору проти "Фенербахче".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі