Луческу побоюється київських суддів на відповідальних матчах

Поділитися
Луческу побоюється київських суддів на відповідальних матчах Луческу готовий до фінансової мотивації суперника третьою стороною © ФК Шахтер
Головний тренер "Шахтаря" перед поєдинком зі "Сталлю" назвав чинники, які можуть вплинути на підсумкові результати команди в сезоні.

Завтра, 10 квітня, донецький "Шахтар" зіграє матч з дніпродзержинською "Сталлю" в рамках 21-го туру української Прем'єр-ліги.

Наставник "гірників" Мірча Луческу припускає додаткову фінансову мотивацію суперника третьою стороною:

"Напевно, нам завтра буде нелегко. Будь-який суперник буде битися в матчі з "Шахтарем". І тут, можливо, справа навіть не в очках, а в мотивації, з якою вони вийдуть. Може бути, хтось інший буде їх мотивувати. Є команди, де футболісти не вчасно отримують зарплату, а багато хто взагалі її не отримують. Так що це момент, коли вони можуть заробити".

"Дуже важливо, щоб всі були здорові перед другим матчем з "Брагою", щоб ніхто не отримав травму. Це найголовніше. Ми не можемо в кінці чемпіонату ризикувати і гравцями, і очками, так як боремося за всі три титули. Природно, бажано, щоб не було судді з Києва на таких відповідальних матчах. Я очікую дуже жорсткої гри - в плані і газону, і самого суперника, який, напевно, буде битися за очки".

Читайте також: "Шахтар" планує провести матч з "Динамо" в Одесі - ЗМІ

Нагадаємо, відставання "Шахтаря" від "Динамо" у турнірній таблиці Прем'єр-ліги становить три очки, а кияни свій матч проведуть проти "Волині" вдома.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі