Луческу підказав італійцям слабкі сторони динамівця Ярмоленка

Поділитися
Луческу підказав італійцям слабкі сторони динамівця Ярмоленка Андрій Ярмоленко, на думку Мірчі Луческу, передбачуваний футболіст © football.ua
В інтерв'ю італійським ЗМІ перед матчем "Динамо" - "Фіорентина" румунський фахівець спробував розповісти, як потрібно грати проти лідера динамівських атак.

Напередодні матчу 1/4 фіналу Ліги Європи Динамо - Фіорентина головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу в інтерв'ю італійським журналістам розповів про те, що собою являє лідер динамівських атак Андрій Ярмоленко.

За словами Луческу, київський вінгер - гравець світового рівня, однак у нього є слабкі сторони.

"Ярмоленко - футболіст світового рівня. У нього є багато хороших якостей, він дуже атлетичен, володіє високою швидкістю і непоганою технікою. Однак, його дуже легко вимкнути з гри, оскільки він діє дуже передбачувано. Його головний недолік у тому, що у нього не вистачає фантазії на футбольному полі, - цитує румунського тренера Corriere dello Sport.

Матч "Динамо" - "Фіорентина" відбудеться 16 квітня о 22:00 на київському НСК "Олімпійський". Повторний поєдинок пройде через тиждень у Флоренції.

Додамо, що Ярмоленко є лідером Ліги Європи-2014/15 за кількістю гольових передач: на його рахунку - 6 асистів в 9 матчах. Також він забив 4 голи.

Колишній півзахисник збірної України, а нині футбольний експерт Максим Калініченко зазначив, що Андрій Ярмоленко в останні роки домігся великого прогресу у своєму розвитку. Більш передбачуваним футболістом, на його погляд, є Євген Коноплянка з "Дніпра".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі