Луческу назвав "великою честю" роботу в "Зеніті"

Поділитися
Луческу назвав "великою честю" роботу в "Зеніті" Луческу чекає зустрічі з футболістами "Зеніту" © ТАСС
Новий головний тренер "Зеніта" прокоментував своє призначення.

Після відходу з "Шахтаря" румунський тренер Мірча Луческу практично відразу очолив пітерський "Зеніт". Сьогодні, 24 травня, російський клуб офіційно підтвердив підписання контракту з фахівцем, який дав перший коментар у новій ролі.

"Бути тренером "Зеніту" - велика честь для мене. Ми багато спілкувалися ще коли я працював у "Шахтарі". Я знаю потенціал цієї команди, знаю вболівальників, знаю, чого хоче "Зеніт" у футболі, яких успіхів хоче добитися в Європі. Пам'ятаю, як Тимощук їхав від нас в Петербург, і я завжди з задоволенням стежив за його новою командою, за ним самим. Було дуже приємно, коли "Зеніт" виграв з ним чемпіонський титул в 2007-му, а потім і європейські нагороди. І ми тоді повірили, що зможемо домогтися подібного".

"Зеніт" володіє всім необхідним для роботи. Ми провели дуже професійну зустріч з керівництвом клубу, я подивився і новий стадіон. У "Зеніта" є великий потенціал. На жаль, з гравцями поки не зустрівся, але час ще є. І, звичайно, Санкт-Петербург - один з найпрекрасніших міст світу. Сподіваюся, що всі разом ми зможемо добитися того, про що мріють наші вболівальники - домогтися успіхів та перемог! Я повний ентузіазму і чекаю, коли зможу приступити до роботи".

"Спочатку я повинен зустрітися з гравцями, познайомитися, зрозуміти їх амбіції, мотивацію, бажання, мрії, прагнення перемагати в Росії і Європі. У "Зеніті" зібрані дуже сильні футболісти, а я точно не хочу починати з помилки. Я хочу розвивати їх, і результат залежить від нашої спільної роботи. Я повинен вкласти всі свої сили і знання, щоб допомагати молодим гравцям. Мені подобається працювати з молоддю. У них є ентузіазм, бажання боротися", - підкреслив Луческу.

Читайте також: Луческу підписав контракт з "Зенітом" - агент

Нагадаємо, Луческу вісім разів ставав кращим тренером України, а про звільнення румунського фахівця з "Шахтаря" було оголошено після перемоги "гірників" у фіналі Кубка України 21 травня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі