Луческу назвав поле "Арени Львів" "в деякій мірі нейтральним"

Поділитися
Луческу назвав поле "Арени Львів" "в деякій мірі нейтральним" Луческу сподівається на своїх гравців, а не на вболівальників © ФК Шахтер
Головний тренер "Шахтаря" вважає, що у повторній грі проти "Мальме" на перший план вийде мотивація, а також не особливо розраховує на підтримку львівських уболівальників.

Головні тренери "Шахтаря" і "Мальме" поділилися своїми думками перед поєдинком українського та шведського клубів в рамках четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів.

Мірча Луческу підкреслив, що його підопічні у повторній грі намагатимуться діяти більш швидко, ніж у першому матчі цих команд. "Звичайно, ми спробуємо взяти реванш за поразку в Швеції. А наш суперник завдяки тому результату буде сподіватися на те, що він все ж вийде далі з групи, - наводить слова Луческу офіційний сайт "Шахтаря", - Мати ілюзії щодо двох топових команд цього квартету - "Реалу" і ПСЖ - не варто. Згадайте, як ми програли ці матчі.

Ми зробили висновки після матчу в Швеції. В першу чергу, важлива мотивація. Постараємося змінити стиль нашої гри, діяти швидко. Також необхідно пам'ятати про те, що у складі суперника є футболісти високого класу, такі як Маркус Розенберг. Нашим бразильським футболістам необхідно більше вступати в боротьбу з гравцями "Мальме". Ну і, повторюся, найважливішу роль відіграє мотивація".

Також Луческу зазначив, що львівські уболівальники не зможуть надати команді тієї підтримки, яка була у "Мальме" у Швеції: "Це не наші рідні вболівальники. Не думаю, що вони будуть підтримувати так само, як рідні фани "Мальме" у Швеції. Вони чинили великий тиск на своїх футболістів, в якійсь мірі навіть на суддівство. Можливо, навіть завдяки цьому "Мальме" і виграв той матч. Стадіон був повний, що ж стосується завтра - не знаю. В деякій мірі поле можна назвати нейтральним. Я більше сподіваюся на своїх гравців і команду в цілому, менше - на вболівальників".

А головний тренер "Мальме" Оге Харейде висловив упевненість, що гра пройде на зустрічних курсах: "Багато чого буде залежати від нашої гри в захисті, а також від того, як ми будемо переходити з оборони в атаку, як ми будемо знаходити і використовувати простір. У цьому плані наші футболісти показали хорошу гру в першому домашньому матчі. Нікому не цікаво дивитися футбол, коли м'яч грузне в середині поля. Думаю, матч пройде на зустрічних курсах".

Читайте також: Луческу розкритикував суддівство і вважає, що "Шахтар" сильніше "Мальме"

Нагадаємо, в першій грі цих команд шведи здобули перемогу з рахунком 1:0.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі