Луческу: "Боруссія" перемогла заслужено

Поділитися
Луческу: "Боруссія" перемогла заслужено
Румунський наставник донеччан вважає, що матч 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів завершився заслуженою перемогою німецького колективу.

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу хоча й визнав, що результат зустрічі з "Боруссією", в якій його команда поступилася 0:3, заслужений, але не втратив шанс "вколоти" суперника.

"До першого гола суперник нічого не створив, а ми чекали свого шансу реалізувати контратаку, - зазначив Луческу, визнавши, щоправда, що відразу після взяття воріт Пятова у грі донеччан все зламалося. - Фатальними стали сім хвилин з 30-ї по 37-му, коли суперник забив через наші помилки. У перерві я сказав футболістам, щоб вони змінили свою гру. Ми створили чотири моменти, в яких могли забити. Помилка нашого воротаря все перекреслила. Ми атакували, перехопили ініціативу, сподівалися забити гол і ще що-небудь зробити. Але на помилці воротаря все закінчилося. Добре, що ми змінили гру у другому таймі, контролювали м'яч. Результат відповідає тому, що було на полі. Боруссія справедливо пройшла далі".

Втім, Містер у притаманній йому манері нагадав і про дії суддів.

На полі працюють п'ять суддів, але ніхто з них не помітив, що була рука. Рахунок був 3:0, але все одно незрозуміло, чому вони не призначили пенальті. Незрозуміло, навіщо стоять судді за воротами", - обурився румунський фахівець.

Резюмувавши сказане, Луческу відзначив, що має намір "освіжити команду".

Нагадаємо, що на передматчевій прес-конференції Мірча Луческу сказав, що команда, яка перемогла у звітному протистоянні, дійде до фіналу Ліги Чемпіонів. Проте за сумою двох зустрічей його "Шахтар" з розіграшу єврокубка вилетів. !zn

Читайте також:

"Боруссія" змушує "Шахтар" почекати з чемпіонськими амбіціями в Європі

Луческу має намір довести "Шахтар" до фіналу, якщо вдасться пройти "Боруссію"

"Боруссія" готується до "Шахтаря" у гарному настрої

Об'єднаний чемпіонат: створено оргкомітет, який почне переговори з УЄФА, ФІФА та ФФУ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі