Ломаченко вважає рішення суддів у матчі Пак'яо - Мейвезер справедливим

Відео
Поділитися
Ломаченко вважає рішення суддів у матчі Пак'яо - Мейвезер справедливим У матчі Пак'яо - Мейвезер глядачі майже не побачили точних і сильних ударів © Top Rank
Український боксер, який знаходиться в одній команді з Менні Пак'яо визнав, що Мейвезер здобув заслужену перемогу над філіпінцем.

Український боксер Василь Ломаченко, який 2 травня в Лас-Вегасі вдруге захистив свій пояс чемпіона світу в напівлегкій вазі за версією WBO, дав оцінку суперпоединку між Флойдом Мейвезером і Менні Пак'яо.

Нагадаємо, що українець виступив в андеркарді бою, і незабаром після своєї перемоги відправився в зал спостерігати за діями кращих боксерів світу. У підсумку, Пак'яо програв Мейвезеру (одноголосним рішенням суддів - 110-110, 116-111, 116-111), незважаючи на те, що з першого погляду активніше провів матч.

Ломаченко після повторного перегляду матчу в запису зазначив, що судді віддали заслужену перемогу американцю.

"Переглянув бій і тепер я бачу, що Мейвезер здобув перемогу. Справа в тому, що за матчем я дивився з трибуни і знаходився досить далеко від рингу. А тепер я побачив досить влучень від Мейвезера. Нарахував рахунок 116-114 на користь американця", - зазначив Ломаченко.

Додамо, що Мейвезер здобув 48 перемогу в 48 матчах на профірингу, а Пакьяо зазнав вже 6 поразки у своїх 54 поєдинках.

Читайте також: Василь Ломаченко запропонував змінити систему світового професійного боксу

Василь Ломаченко нокаутував Гамаліера Родрігеса у 9-му раунді поєдинку, здобувши другу дострокову перемогу в своїй кар'єрі. Всього українець провів п'ять боїв, в яких чотири рази був переможцем і один раз програв.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі