Ломаченко та Постол можуть вийти на ринг в рамках спільного шоу

Поділитися
Ломаченко та Постол можуть вийти на ринг в рамках спільного шоу Ломаченко може провести бій в один вечір з Постолом © BoxingScene
Українські чемпіони світу мають шанс в поточному році відбоксувати на одному рингу.

Чемпіон світу за версією WBO Василь Ломаченко і володар поясу WBC Віктор Постол проведуть захист звань, який може відбутися в один день і в рамках спільного боксерського вечора. Про це стало відомо авторитетному журналісту ESPN Дену Рафаелю.

"Ломаченко проти Уолтерса? Вони поки не домовилися, але промоутер Боб Арум мені сказав, що проблема лише з телеканалом HBO, який не бачить сенсу в трансляції. Що стосується Постола, то Арум має намір звести його з Адріаном Гранадосом, який побив Аміра Імама - колишнього обов'язкового претендента на титул. Арум хоче провести ці бої в один день і показати їх на HBO. Було б дві головні події вечора - Ломаченко проти Уолтерса та Постол з Гранадосом", - написав журналіст.

Раніше Ломаченко на своїй офіційній сторінці в Instagram повідомив, що планує вийти на ринг 16 квітня. При цьому представники Постола заявляли, що бій намічений на травень або червень.

Читайте також: Лідер "Шахтаря" домовився з "Челсі" - ЗМІ

Нагадаємо, що в своєму останньому поєдинку, який відбувся 7-го листопада минулого року в США, 27-річний Ломаченко нокаутував мексиканця Ромуло Коасіча. Постол став чемпіоном світу за версією WBC 3 жовтня, коли в 10 раунді нокаутував аргентинця Лукаса Матіссе.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі