Ломаченко проведе бій з Уолтерсом

Поділитися
Ломаченко проведе бій з Уолтерсом Ломаченко все-таки зустрінеться з Уолтерсом © lomachenko.com
У листопаді українець все-таки зустрінеться з ямайським боксером.

Чемпіон світу за версією WBO в ваговій категорії 59 кг Василь Ломаченко свій наступний бій проведе проти ямайського боксера Ніколаса Уолтерса (26-0-1).

Як повідомляє авторитетний американський журналіст ESPN Ден Рафаель з посиланням на промоутерську компанію Ломаченка Top Rank, контракт на бій вже підписано. Поєдинок відбудеться 26 листопада в Лас-Вегасі. На кону стоятиме пояс, яким володіє українець.

Нагадаємо, раніше можливим суперником Ломаченка називався Орландо Салідо. Також промоутер Василя Боб Арум заявив, що українець може зустрітися з панамцем Хесреєлом Корралесом. Однак у результаті вдалося досягти домовленості про бій з Уолтерсом.

Навесні цього року команди Ломаченка та Уолтерса вже намагалися залагодити деталі бою, однак тоді ямаєць хотів занадто високу суму гонорару, після чого команда українця переключилася на Романа Мартінеса. Пуерторіканця Ломаченко нокаутував і став чемпіоном світу у двох вагових категоріях. Пізніше український боксер звільнив титул у вазі 57 кг

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі