Ломаченко переможе Уолтерса за очками - Усик

Поділитися
Ломаченко переможе Уолтерса за очками - Усик Усик впевнений у перемозі Ломаченка © Instagram
Олександр Усик підтримав друга та співвітчизника перед наступним поєдинком.

Чемпіон світу за версією WBO в другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко свій наступний бій проведе проти ямайського боксера Ніколаса Уолтерса. Поєдинок за пояс українця відбудеться 26 листопада у Лас-Вегасі.

Чемпіон світу WBO у важкій вазі Олександр Усик впевнений, що на Ломаченка чекає складне випробування, однак все одно ставить на свого товариша:

"Звичайно ж я вірю в перемогу Ломаченка. Але я не думаю, що для Васі це буде легкий бій. Уолтерс - це жорсткий і неприємний суперник, і цей бій обіцяє бути цікавим. Я вважаю, що Ломаченко переможе за очками. Це буде не найважчий бій у його житті, але й не самий легкий".

Варто відзначити, що в своєму останньому поєдинку Ломаченко у червні нокаутував Романа Мартнеса і встановив рекорд професійного боксу - завоював два чемпіонські пояси в різних вагових категоріях всього за 7 боїв.

Читайте також: Усик почав співпрацю з менеджером Ломаченка та Гвоздика

Нагадаємо, генеральний директор K2 Promotions Ukraine Олександр Красюк повідомив, що свій наступний бій Усик проведе в грудні, але у команди боксера є два місця і дві дати, між якими буде зроблений вибір.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі