Лобановський увійшов до топ-10 тренерів, що вплинули на розвиток футболу

Поділитися
Лобановський увійшов до топ-10 тренерів, що вплинули на розвиток футболу Лобановський потрапив в черговий почесний рейтинг
Український фахівець вважається одним з тих, хто змінив гру.

УЄФА представив список з десяти тренерів, які найбільше вплинули на розвиток футболу з моменту створення організації - 1954 року. До їх числа увійшов і Валерій Лобановський.

Варто відзначити, що Лобановський тренував київське "Динамо", "Дніпро", а також збірні СРСР і України. На його рахунку вісім титулів чемпіона СРСР, п'ять чемпіонських титулів в Україні, а також два Кубка володарів кубків і один Суперкубок Європи разом з "Динамо".

У список також увійшли Браян Клаф ("Ноттінгем Форест"), Йохан Кройф ("Аякс", "Барселона"), Вісенте дель Боске ("Реал", збірна Іспанії), Алекс Фергюсон (МЮ), Еленіо Еррера ("Барселона", "Атлетіко", "Інтер", "Рома"), Удо Латтек (ФРН, "Баварія", "Барселона"), Рінус Міхелс ("Аякс", "Барселона", збірна Нідерландів), Жозе Моурінью ("Порту", "Челсі", "Реал", "Інтер", МЮ) та Арріго Саккі ("Мілан", збірна Італії, "Атлетіко").

Читайте також: Ребров побив рекорд Лобановського

Нагадаємо, раніше "Динамо" Лобановського було включено до рейтингу найкращих команд всіх часів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі