"Ліверпуль" в шостому матчі поспіль не зумів обіграти "Челсі"

Відео
Поділитися
"Ліверпуль" в шостому матчі поспіль не зумів обіграти "Челсі" "Ліверпуль" знову не зумів обіграти "Челсі" © liverpoolfc.com
В рамках 1/2 фіналу Кубка англійської Ліги відбувся перший матч принципового протистояння. Перед зустріччю складно віддати переваги комусь із суперників.

У першому матчі двораундового протистояння 1/2 фіналу Кубка англійської Ліги між "Ліверпулем" та "Челсі" було зафіксовано нічию 1:1. Гра-відповідь відбудеться на полі "Челсі" в Лондоні 27 січня.

Гості відкрили рахунок вже на 17-й хвилині, витримавши стартовий тиск суперника, якого подганяли трибуни і бажання взяти реванш за минулі невдачі. В одній з атак лідер нападу "синіх" Дієгу Коста змусив господарів порушити правила у штрафному майданчику і Еден Азар реалізував 11-метровий штрафний удар.

Підопічні Жозе Моурінью демонстрували звичний футбол, роблячи акцент на злагоджені дії в обороні. При цьому вони не забували про контратаки, і лише відсутність впевненості на заключній стадії реалізації не дозволило їм подвоїти перевагу. Втім, "Ліверпуль" піднісся після перерви, і зрівнявши рахунок, міг вийти вперед. Але "синіх" одного разу врятувала штанга після удару Стівена Джеррарда, а потім і голкіпер Тібо Куртуа.

У результаті, команди відклали з'ясування стосунків до другого матчу. Між тим, "Ліверпуль" не може обіграти "Челсі" вже в шести поєдинках поспіль.

"Ліверпуль" – "Челсі" – 1:1 (0:1)

Голи: Азар, 18 - з пенальті (0:1). Стерлинг, 59 (1:1).

"Ліверпуль": Міньоле, Джан, Шкртел, Сако, Лукас, Джеррард (Лаллана, 70), Хендерсон, Альберто Морено, Маркович, Стерлінг, Коутінью.

"Челсі" (Лондон): Куртуа, Іванович, Кейхілл, Террі, Філіпе Луїс, Вілліан (Аспілікуета, 88), Матіч, Обі Микел, Фабрегас, Азар, Дієгу Коста.

Попередження: Джеррард, 39. Лукас, 44. Филипе Луис, 45. Оби Микел, 74.

Суддя: Аткінсон.

20 січня. Ліверпуль. Стадіон "Енфілд".

Додамо, що в іншому півфінальному протистоянні "Тоттенхем" зустрінеться з "Шеффілд Юнайтед". Ігри відбудуться 21 і 28 січня.

Читайте також: "Ліверпуль" не зумів обіграти "Базель" і припинив виступи в Лізі Чемпіонів

17 лютого в рамках 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів "Челсі" зіграє на виїзді з "Парі Сен-Жермен". Матч відбудеться 11 березня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі