Ліппі відмовився очолити «Динамо»

Поділитися
© vragi-naroda.net
Італійський фахівець Марчелло Ліппі відмовився очолити київське «Динамо». До роботи зі збірною України, якщо досягне угоди з керівництвом Федерації футболу країни, наставник приступить в лютому наступного року. Зустріч між Ліппі та президентом Федерації Григорієм Суркісом має відбутися 17 листопада в Женеві, де українська національна команда зіграє товариський матч зі збірною Швейцарії.
Італійський фахівець Марчелло Ліппі відмовився очолити київське «Динамо». До роботи зі збірною України, якщо досягне угоди з керівництвом Федерації футболу країни, наставник приступить в лютому наступного року. Зустріч між Ліппі та президентом Федерації Григорієм Суркісом має відбутися 17 листопада в Женеві, де українська національна команда зіграє товариський матч зі збірною Швейцарії.Під час першого раунду переговорів італійцеві було запропоновано очолити і київське «Динамо». Однак від роботи з клубом тренер відмовився. За його словами, через вік. Як вже повідомлялося, у Федерації футболу України від контактів з Ліппі відхрещуються: «У нас є виконуючий обов'язки головного тренера збірної, який везе команду до Швейцарії на дуже важливий контрольний матч, - заявив президент Федерації футболу України Григорій Суркіс. - До кінця цього року відбирати кредит довіри у Юрія Миколайовича Калитвинцева ніхто забирати не буде, і, швидше за все, саме він продовжить роботу з командою після зимових канікул». «Чутки про Ліппі? Я не бився в істериці, дізнавшись про них, - усміхається нинішній керманич збірної країни Юрій Калитвинцев. - Я вже звик до ситуації, що перед матчами постійно з'являються чутки. Читав-читав, чекав - ну коли ж з'явиться черговий кандидат. Аж засумував. І ось, є! Слава Богу, виходить, все нормально». Нагадаємо, за інформацією італійських ЗМІ, з нового сезону Марчелло Ліппі може очолити «Палермо». Італійські журналісти вважають, що одним із нових консультантів «Палермо» може стати екс-генеральний директор «Ювентуса» Лучано Моджі, чия дискваліфікація закінчується в кінці цього сезону. Саме Моджі хоче запросити на пост тренера команди Марчелло Ліппі, з яким він досить плідно співпрацював у туринському клубі. З чуток, за Ліппі полюють «Ліон», «Ліверпуль» і «Рома». А «Парма» готова запропонувати іменитому спеціалісту посаду технічного директора клубу.

За матеріалами Комментарии

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі