Ліга Європи: "Зоря" упустила перемогу над "Фенербахче"

Поділитися
Ліга Європи: "Зоря" упустила перемогу над "Фенербахче" "Зоря" приймала "Фенербахче" в Одесі © Instagram
Гості відігралися на шостій доданій хвилині.

Луганська "Зоря" дебютувала у груповому етапі Ліги Європи. У першому матчі, який пройшов на стадіоні "Чорноморець" в Одесі, підопічні Юрія Вернидуба приймали турецький "Фенербахче".

"Зоря" могла вийти вперед вже на першій хвилині матчу - Петряк зіграв на випередження в чужому штрафному, пробив головою, але зовсім трохи не влучив у кут. Цей момент так і залишився найбільш небезпечним для обох команд у першому таймі. Найкращий шанс у "Фенербахче" був у Соузи, після удару головою якого м'яч також пролетів неподалік від штанги.

У дебюті другого тайму "Зоря" могла пропустити (Шевченко врятував команду після виходу один на один Соу), а слідом відкрила рахунок - Гречишкін класно пробив здалеку точно під поперечину. Відігратися "Фенербахче" вдалося вже в доданий арбітром час. Причому рефері додав до тайму три хвилини, але дав зіграти більше п'яти. На 96-й хвилині К'яєр пробив зі штрафного у стінку, але тут же наніс ще один удар - м'яч після рикошету опинився в сітці.

"Зоря" - "Фенербахче" - 1:1
Гол: Гречишкін, 52 - Кьяєр, 90+6

"Зоря": Шевченко, Каменюка, Сіваков, Форстер, Соболь, Чайковський, Гречишкін, Караваєв, Любеновіч (Опанасенко, 83), Петряк (Пауліньо, 73), Кулач (Гордієнко, 87)

"Фенербахче": Демірел, Озбайракли, Шкртел, Кьяєр, Калдирим, Топал, Соуза, Учан (Туфан, 46), Соу, Штох (Ван Персі, 58), Потук (Еменіке, 73)

Попередження: Чайковський, Пауліньо

Наступний матч ЛЄ "Зоря" проведе 29 вересня. На виїзді луганчани зіграють з "Манчестер Юнайтед".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі