Ліга Європи: результати матчів 1/4 фіналу, відео голів

Поділитися
Ліга Європи: результати матчів 1/4 фіналу, відео голів "Наполі" несподівано розгромив "Вольфсбург" на його полі © Napoli Fc
16 квітня в Лізі Європи відбулися перші матчі чвертьфіналу. Не обійшлося без несподіванок.

Слідом за першими чвертьфіналами у Лізі Чемпіонів на авансцену вийшли і представники другого за рівнем евротунира - Ліги Європи. 16 квітня чотири пари команд через ігри оцінили свої шанси на те, щоб продовжити боротьбу в плей-офф.

Представники України вперше в нинішньому нокаут-раунді зіграли синхронно - внічию: "Динамо" втратило перемогу в Києві над "Фіорентиною", а "Дніпро" і "Брюгге" не відкрили рахунок на полі бельгійської команди.

поєдинки відбудуться 23 квітня, і судячи з результату, а головне якістю гри, і більше шансів пройти далі - у "Дніпра", ніж у "Динамо". Втім, команда Реброва вже неодноразово демонструвала здатність робити висновки з локальних невдач і повністю перебудовувати гру. Так було після розгрому у виїзній зустрічі з "Ольборгом" (0:3), а також після 1:2 з "Генгамом" і "Евертоном".

Ліга Європи

1/4 фіналу. Перші матчі

Динамо - Фіорентина - 1:1 (1:0). Ленс, 36 - Бабакар, 90+2.

Брюгге - Дніпро - 0:0.

Севілья - Зеніт - 2:1 (0:1). Бакка, 73, Денис Суарес, 88 - Рязанцев, 28.

Вольфсбург - Наполі - 1:4 (0:2). Бендтнер, 80 - Ігуаїн, 15, Хамшик, 23, 64, Габбьядини, 76.

Найбільш несподіваним виявився результат матчу у Вольфсбурзі, де друга команда Бундесліги брала йде третій в Серії А "Наполі". Жеребкування звело двох головних фаворитів Ліги Європи-2014/15 вже на стадії 1/4 фіналу, тому ніхто не очікував, що гра може перетворитися на легку прогулянку для якоїсь з команд.

Але вийшло інакше: все почалося з швидкого голу Гонсало Ігуаїна, який, до речі, забив підігравши собі рукою. Незабаром відзначився гравець збірної Словаччини Марек Гамшик. Від такого удару відійти було важкувато. Навіть перерву не змінив розстановку сил на полі - гості могли забивати на початку другого тайму, проте домоглися свого лише в середині 45-хвилинки. Спочатку Гамшик зробив рахунок розгромним, ну а переможну крапку поставив Маноло Габбьядини. Німців вистачило лише на гол престижу.

У Севільї господарі дозволили супернику занадто багато. І справа не в тому, що вже в середині стартового тайму "Зеніт" повів. Важливо інше - російська команда досить непогано огризалася і мала шанси при рахунку 1:0. Але чинні володарі титулу схаменулися вчасно.

Ближче до конку матчу вони дотиснули-таки суперника, і змусили пітерську захист здригнутися. Спочатку Карлос Бакка головою розстріляв ворота Лодигіна буквально впритул, а незабаром Денис Суарес і зовсім своїм точним ударом приніс "Севільї" перемогу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі