Ліга Європи: "Металіст" на виїзді програв "Локерену"

Поділитися
Ліга Європи: "Металіст" на виїзді програв "Локерену" "Металіст" не зумів перервати серію невдач у матчі Ліги Європи © rush.org.ua
Харків'яни знову не зуміли порадувати своїх уболівальників, зазнавши другої поспіль поразки в розіграші єврокубків.

У другому турі групового турніру Ліги Європи харківський "Металіст" не зумів порадувати вболівальників, поступившись на виїзді бельгійському "Локерену" 0:1.

В іншому поєдинку групи L польська "Легія" перемогла в Туреччині місцевий "Трабзонспор" 1:0 і вийшла на перше місце в квартеті. Харків'яни - останні з нулем очок.

"Металіст" підтвердив думку фахівців, які прогнозували, що нинішній сезон стане для харків'ян провальним. Футболісти команди Ігоря Рахаева з різних причин не можуть або не хочуть діяти на сто відсотків, що і призводить до подібних результатів. І якщо українці, які отримали шанс проявити себе на такому рівні, просто не дотягують, то легіонери явно недопрацьовують.

Поєдинок у Бельгії проходив з невеликою перевагою місцевих футболістів. Втім, при всіх провалах харків'ян в обороні, вони все ж загрожували воротам суперника. Але забити у першому таймі, що могло б полегшити життя українській команді, гостям не вдалося.

Зате забили вже після перерви бельгійці: чергова позиційна невдача призвела до того, що господарям вдалася швидка атака, і Нілл де Пау дальнім ударом вразив ціль.

Локерен - Металіст- 1:0 (0:0)

Гол: де Пау, 74.

"Локерен": Бубакар, Шольц, Одою, Марич, Овермейре, Персоонс, Лейе (Дессерс, 71), Галициос, Абураїмі (Ремакл, 79), Ванакен (Нголок, 88), де Пау.

"Металіст" (Харків): Дишленкович, Вільягра, Юссуф, Папа Гуйє, Пшеничних (Березовчук, 85), Краснопьоров, Едмар, Шав'єр, Кобін (Радченко, 61), Болбат (Кулаков, 68), Гоменюк.

Покарання: Пшеничних, 24. Вільягра, 30. Едмар, 84. Ванакен, 84. де Пау, 90 (попередження).

Судді: Студер, Поцці, Вихт (усі - Швейцарія).

2 жовтня. Локерен. Стадіон Daknamstadion.

Відзначимо, що наступний поєдинок харків'яни проведуть 23 жовтня у Львові проти польської "Легії".

Раніше повідомлялося, що "Металіст" зіграв внічию 2:2 ужгородською "Говерлою" у першому матчі 1/8 фіналу Кубка України. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі