Ліга Європи: анонс, де дивитися матчі "Шахтар" - "Гент", "Фейєнорд" - "Зоря" 20 жовтня

Поділитися
Ліга Європи: анонс, де дивитися матчі "Шахтар" - "Гент", "Фейєнорд" - "Зоря" 20 жовтня "Шахтар" зіграє на "Арені Львів" © ФК Шахтер
Українські клуби проведуть матчі третього туру групового етапу.

Донецький "Шахтар" і луганська "Зоря" сьогодні, 20 жовтня, проведуть матчі третього туру групового етапу Ліги Європи. "Гірники" прийматимуть "Гент", а луганчани на виїзді зіграють з "Фейєнордом".

"Шахтар" у стартових двох турах набрав максимум очок, обігравши "Коньяспор" і "Брагу", і в своїй групі посідає перше місце. "Гент" не програвав, але і добитися стовідсоткового результату не зумів (4 очки). У разі перемоги у львівському матчі "Шахтар" може відірватися від найближчих переслідувачів у групі на 5 очок, а за підсумками двох спарених матчів з "Гентом" і взагалі гарантувати собі вихід у плей-офф.

Відзначимо, що "Шахтар" не програвав у семи останніх домашніх матчах у Львові. Також вдома "Шахтар" ніколи раніше не програвав представникам Бельгії: 2 перемоги і 3 нічиї.

"Шахтарю" в цій грі не допоможуть Кривцов і Селезньов, також під питанням участь в матчі Ордеця. Більш давно у "гірників" травмовані Шевчук, Шевченко і Азеведо. Крім того, дискваліфікацію буде відбувати Фред.

"Шахтар" - "Гент"
Четвер, 20 жовтня, Львів, "Арена Львів", 20.00
Пряма трансляція - ТРК "Україна" і "Футбол 1"
Арбітр - Е. Тейлор (Англія)

"Шахтар": П'ятов, Срна, Кучер, Ракицький, Ісмаїлі, Малишев, Степаненко, Марлос, Коваленко, Бернард, Феррейра.

"Гент": Рінне, Митрович, Гершон, Асаре, Фокет, Нето, Есіті, Сайеф, Дейагере, Симон, Кулібалі.

"Зоря" на груповому етапі стартувала з нічиєї у грі проти "Фенербахче", а потім програла "МЮ". У той же час "Фейєнорд" показав зовсім інші результати - обіграв "Ман Юнайтед", але поступився стамбульському клубу. Поразка може значно погіршити становище "Зорі".

Нагадаємо, "Зоря" і "Фейєнорд" зустрічалися один з одним зовсім недавно - в кваліфікації Ліги Європи 2014-2015. Тоді перший матч завершився з рахунком 1:1, а у другому "Зоря" відігралася після 0:3, але все-таки пропустила вирішальний гол в доданий арбітром час.

Головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб на цей раз хоче виграти у Роттердамі: "Ми будемо раді будь-якому позитивному результату, але все ж будемо прагнути зіграти якомога краще і вивезти з Роттердама максимальний результат".

"Фейєнорд" - "Зоря"
Четвер, 20 жовтня, Роттердам, стадіон "Фейєнорд", 22.05
Пряма трансляція - "Футбол 2"
Арбітр - А. Трейманіс (Латвія)

"Фейєнорд": Джонс, Карсдорп, Боттегін, ван дер Хейден, Конголо, аль Ахмаді, Вільєна, Бергіус, Куйт, Торнстра, Йоргенсен.

"Зоря": Шевченко, Каменюка, Форстер, Сіваков, Соболь, Гордієнко, Гречишкін, Петряк, Караваєв, Любеновіч, Кулач.

Нагадаємо, букмекери вважають "Шахтар" фаворитом матчу з "Гентом", а "Зорю" - аутсайдером матчу з "Фейєнордом".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі