Ліга чемпіонів: "Шахтар" і "Динамо" хочуть вийти з групи з першого місця

Поділитися
Ліга чемпіонів: "Шахтар" і "Динамо" хочуть вийти з групи з першого місця Суркіс сподівається на рівних поборотися з "Челсі" © Dynamo.kiev.ua
Представники грандів українського футболу прокоментували результати жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів.

За підсумками жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів, яке відбулось 27 серпня, донецький "Шахтар" зіграє з "Реалом", ПСЖ і "Мальме", а київське "Динамо" - з "Челсі", "Порту" і "Маккабі".

У донецькому клубі, незважаючи на непростий жереб, з оптимізмом оцінюють шанси команди. Головний тренер команди Мірча Луческу назвав жереб "нормальним": "Нормальне жеребкування. Звичайно, були більш рівні групи. Є й сильніші. Те, що "Мальме" переміг "Селтік", говорить про те, що це непроста, потужна команда. Я, в першу чергу, задоволений, що ми вийшли в груповий етап. З кожним роком це робити все важче".

А генеральний директор "гірників" Сергій Палкін підкреслив, що перед "Шахтарем" буде стояти завдання вийти з групи, причому бажано з першого місця: "Цікаво подивитися на нашу команду з іншими суперниками. Тим більше мадридський "Реал" і ПСЖ в його новому форматі. А те, що складна група і складні команди... У Лізі чемпіонів всі складні! Це футбол: потрібно грати і перемагати. Чесно кажучи, я думаю, в даній ситуації складніше буде з "Мальме". Це прообраз віденського "Рапіда". Коли суперник в цілому слабкіший, у нас не завжди виходить, тому що має місце недооцінка. Головне - вийти з групи. Звичайно, краще з першого місця".

У "Динамо" теж вважають, що команді під силу пройти свою групу. "Ніхто зараз не збирається говорити, що це "група смерті" або "група життя". Абсолютно нормальна група, з усіма командами можна грати. Якщо якась команда буде думати, що є фаворитом, то вона може за це поплатитися. Це стосується не тільки "Челсі", але й будь-якої команди, яка виходить на будь-яку гру в Лізі чемпіонів. Але я вважаю, те, що ми маємо в підсумку - це оптимальна група, в якій можна боротися за вихід і проходити її", - сказав головний тренер киян Сергій Ребров.

А президент "Динамо" Ігор Суркіс підкреслив, що основним конкурентом киян у боротьбі за вихід в плей-офф буде "Порту". "Найсильніша команда в нашій групі - це "Челсі". Думаю, основна боротьба за друге місце має розгорнутися між "Динамо" і "Порту". А там, чим чорт не жартує, може і з "Челсі" на рівних поборемося. Чи буде "Динамо" ставити завдання вийти з першого місця? Звичайно, ми будемо ставити максимальні завдання. Не забувайте, ми давно не грали в Лізі чемпіонів, це неоціненний досвід", - сказав Суркіс в коментарі телеканалу "Футбол 1".

Також президент "Динамо" підтвердив, що Ярмоленко поки залишиться в Києві: Ви ж бачите, яка нам важка група попалася. Ярмоленко повинен допомогти команді, він залишається в "Динамо". "Динамо" довго не було в Лізі чемпіонів, і справжні вболівальники, я сподіваюся, підтримають моє рішення як мінімум до зими залишити гравця в команді".

Нагадаємо, груповий етап Ліги чемпіонів стартує 15 вересня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі