Ліга чемпіонів: "Реал" обіграв "Баварію", "Атлетіко" переграв "Лестер"

Поділитися
Ліга чемпіонів: "Реал" обіграв "Баварію", "Атлетіко" переграв "Лестер" "Реал" здобув вольову перемогу © twitter.com/ChampionsLeague
Завершилися перші матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

Сьогодні, 12 квітня, свої перші матчі в рамках 1/4 фіналу Ліги чемпіонів провели "Баварія" і "Реал", а також "Атлетіко" і "Лестер".

Матч в Мюнхені пройшов під контролем "Реала". Мадридці впевнено контролювали м'яч, але до небезпечних моментів справа не доходила.

До середини тайму гра вирівнялася, а господарі зуміли вийти вперед – це Відаль здорово замкнув передачу з кутового. Чилієць міг оформити і дубль, проте його удар з пенальті пройшов вище воріт.

Другий тайм розпочався з голу Роналду, а коли у "Баварії" другу жовту картку отримав Мартінес, стало зрозуміло, що гості спробують вирвати перемогу. Так і сталося на 77 хвилині, коли Роналду оформив дубль, впритул розстрілявши Нойєра.

"Баварія" – "Реал" – 1:2

Голи: Відаль, 25 – Роналду, 47, 77

Поєдинок на "Вісенте Кальдерон" пройшов з перевагою мадридського клубу. Команда Сімеоне весь матч володіла перевагою, але зуміла відзначитися лише раз – це Грізманн точно реалізував пенальті.

"Атлетико" – "Лестер" – 1:0

Голи: Грізманн, 28 (пен)

Раніше "Монако" на виїзді переграло дортмундську "Боруссію" з рахунком 3:2.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі