Ліга Чемпіонів: "Аякс" завдав першої поразки "Барселоні"

Поділитися
Ліга Чемпіонів: "Аякс" завдав першої поразки "Барселоні" Гол Хаві з пенальті не врятував "Барсу" © epochtimes.ru
Каталонці без Ліонеля Мессі не зуміли розкрити оборону голландської команди, забивши лише з 11-метрової позначки. Амстердамці до того часу вели вже у два м'ячі.

Голландський "Аякс" завдав першої поразки "Барселоні" в рамках групового турніру Ліги Чемпіонів. Амстердамці забили двічі в першому таймі, тоді як каталонці зуміли відповісти лише одного разу.

В іншому матчі групи Н "Мілан" впевнено розібрався з "Селтіком" на виїзді - 3:0.

У першому таймі "Аяксу" вдалося двічі розписатися у воротах досвідченого голкіпера Пінто. В цілому, голи голландців виглядали логічно - господарі моментами володіли ініціативою і зуміли в результаті матеріалізувати перевагу.

Рятівником ситуації для "Барселони", що невдало зіграла в обороні і в організації атак, міг стати Неймар. Але його дій виявилося недостатньо. Бразилець заробив пенальті і ще й залишив вдесятьох суперника.

Але навіть у більшості каталонці не зламали оборону суперника, який несподівано отримав додаткову мотивацію поборотися за путівку в плей-офф.

Таким чином, "Аякс" зберігає шанси на вихід до плей-офф Ліги - для цього команді, яка йде на третьому місці з сімома очками, необхідно перемагати "Мілан" на виїзді у заключному матчі групового турніру.

Зазначимо, що в інших групах було зафіксовано такі результати: у групі G "Зеніт" зіграв внічию 1:1 з "Атлетіко", а "Порту" не зумів скористатися осічкою пітерців - 1:1 у поєдинку з "Аустрією".

У групі F "Арсенал" виграв у "Марселя" 2:0, а "Боруссія" у "Наполі" 3:1. У цьому квартеті поки жодного очка не набрала французька команда, а у трьох колективів - по 9 очок.

І, нарешті, у групі Е сталася одна з головних сенсацій: "Базель" зумів знову обіграти "Челсі" - як і в першій зустрічі у вересні, швейцарці виявилися сильнішими завдяки м'ячу в кінцівці поєдинку - 1:0. "Стяуа" і "Шальке" розійшлися миром - 0:0.

"Базель" несподівано для багатьох випередив німців у боротьбі за друге місце - тепер все вирішиться у заключному турі. І "червоно-синіх" влаштує нічия на виїзді з "Шальке", адже в їхньому активі - на очко більше.

Нагадаємо, що 27 листопада "Шахтар" проведе передостанній матч у Лізі Чемпіонів - українці зіграють у Донецьку проти іспанського "Реал Сосьєдада".

Читайте також:

У "Баварії" впевнені, що "Барселона" ніколи не продасть Мессі - навіть за 250 мільйонів

Ібрагімович і Неймар претендують на "Приз Пушкаша"

Рібері впевнений в тому, що він виграє "Золотий м'яч"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі