Ліга чемпіонів: "Атлетіко" мінімально обіграв "Баварію"

Поділитися
Ліга чемпіонів: "Атлетіко" мінімально обіграв "Баварію" "Атлетіко" відзначився один раз
Перемогу мадридцям приніс гол Сауля, забитий у першому таймі.

"Атлетіко" обіграв "Баварію" у першому півфінальному протистоянні цих команд в рамках Ліги чемпіонів. Мадридці здобули мінімальну домашню перемогу.

"Атлетіко" добре провів дебют матчу і на 11-й хвилині вийшов вперед завдяки голу Сауля. Півзахисник зробив чудовий прохід у штрафну і пробив точно в кут - м'яч від штанги залетів у сітку воріт.

Найкращі можливості, щоб відігратися, "Баварія" втратила вже після перерви: Алаба класним дальнім ударом поцілив у поперечину, а слідом Хаві Мартінес добре пробивав головою, але Облак встиг на лінії воріт забрати м'яч у руки. Перед самим фінальним свистком момент був у Відаля, але у чилійця не вийшов удар з хорошої позиції.

"Атлетіко" у другому таймі міг і збільшити свою перевагу. Торрес у штрафному "Баварії" обіграв суперника, пробивав у дальній кут, але влучив у штангу.

"Атлетіко" (Іспанія) - "Баварія" (Німеччина) - 1:0
Гол: Сауль, 11

"Атлетіко": Облак, Хуанфран, Хіменес, Савич, Філіпе Луїс, Сауль (Тейе, 85), Габі, Фернандес, Коке, Грізманн, Торрес

"Баварія": Нойер, Лам, Мартінес, Алаба, Бернат (Бенатья, 77), Хабі Алонсо, Коста, Алькантара (Мюллер, 70), Відаль, Коман (Рібері, 64), Левандовські

Матч у відповідь команди проведуть 3 травня в Мюнхені. В іншому півфіналі, нагадаємо, "Манчестер Сіті" і "Реал" зіграли внічию - 0:0.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі