Легіонер «Динамо»: За програші вираховують із зарплати

Поділитися
© kievcity.gov.ua
Легіонер «Динамо» Айїла Юссуф розповів про методи мотивації, прийняті у київському клубі.

«У «Динамо» дуже важко, тут завжди потрібно перемагати, в іншому випадку у тебе вирахують із зарплати. Спершу я протестував проти такого підходу, але інші гравці пояснили мені, що тут за поразки платять усі. Так що ми боремося на полі з двох основних причин - завоювати окуляри і зберегти гроші у своїй кишені, - заявив АЮссуф, додавши, що навіть не заплатять за важко здобуту нічию - у клубі мова йде тільки про перемоги, і ні про що інше. Тут розуміють лише мову перемог».

Він відзначив, що ставки значно зростають, коли вони грають з донецьким «Шахтарем». Це політична битва. Ми не можемо собі дозволити їм програти - це просто табу», - додав він.

Також нігерієць зізнався, що хоче перейти у «клуб побільше», бажано у Західній Європі. Враховуючи, що йому залишилося в «Динамо» 6 місяців за контрактом, такий результат цілком реальний.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі