Легенда "Динамо" вважає, що Сьоміну не обійтися без нових гравців

Поділитися
© Clive Barda / Royal Opera House
Колишній гравець "Динамо" (Київ) Віктор Леоненко, кажучи про перспективи клубу після повернення головного тренера Юрія Сьоміна, сказав, що йому не обійтися без трансферного посилення.
Колишній гравець "Динамо" (Київ) Віктор Леоненко, кажучи про перспективи клубу після повернення головного тренера Юрія Сьоміна, сказав, що йому не обійтися без трансферного посилення."Його команди зазвичай грають від захисту. По максимуму насичується центральна зона, футболісти грають в'язко, у дрібний пас. Грати проти таких команд жахливо неприємно, та й дивитися з боку на це теж не завжди цікаво, - каже Леоненко. - Але зараз "Сьомінський" стиль у "Динамо" не виходить. У нас в обороні такий безлад коїться, що потрібно гру подалі від воріт відсувати, а не замикатися. До того ж у чемпіонаті України мінімум команд 10 приїжджає до Києва теж захищатися. Так можна і другого місця позбутися . Тому Сьоміну обов'язково треба буде посилюватися на трансферному ринку".

За матеріалами Газеты по-киевски

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі