"Лаціо" - "Дніпро": анонс, де дивитися матч 26 листопада

Поділитися
"Лаціо" - "Дніпро": анонс, де дивитися матч 26 листопада Едмар і компанія спробують обіграти "Лаціо" © ФК Днепр
Команда Маркевича буде битися за три очки в Римі.

Сьогодні, 26 листопада, "Дніпро" проведе ключовий матч групового етапу Ліги Європи. У Римі підопічні Мирона Маркевича зіграють з "Лаціо".

"Дніпро" після чотирьох турів загнав себе в непросту ситуацію. Дніпропетровці набрали лише 4 очки і посідають третє місце, на 3 очки відстаючи від "Сент-Етьєна" і на 6 - від "Лаціо". При цьому "Дніпро" поступається "Сент-Етьєну" за особистими зустрічами і у випадку рівності очок опиниться в таблиці нижче французів. До того ж "Сент-Етьєн" у п'ятому турі грає проти аутсайдера групи "Русенборга". "Лаціо" ж у грі проти "Дніпра" вистачить одного очка, щоб оформити вихід у плей-офф.

Але у попередньому сезоні у "Дніпра" теж було лише 4 очки після чотирьох матчів групового етапу. Тоді дніпропетровці вийшли в плей-офф з сімома очками і в підсумку дійшли до фіналу. "Лаціо" не виходив з групи у трьох своїх останніх кампаніях в Лізі Європи.

Матч "Дніпра" і "Лаціо" в першому турі, нагадаємо, пройшов при порожніх трибунах і завершився внічию. Дніпропетровці тоді врятувалися від поразки на останніх секундах завдяки голу Селезньова.

На вихідних і "Дніпро", і "Лаціо" втратили очки на внутрішній арені. "Дніпро" оступився в чемпіонаті України, не зумівши розпечатати ворота "Чорноморця" (0:0), а "Лаціо" у серії А зіграв внічию з "Палермо" (1:1).

Дніпропетровцям у цій зустрічі не допоможуть Руслан Ротань, який відбуватиме дискваліфікацію, а також Джон Руїс, який отримав невелике ушкодження. Також надовго, нагадаємо, вибув Валерій Федорчук. У "Лаціо" травмовані Феліпе Андерсон, де Врей, Маурі і Оназі, а дискваліфікований Кейта.

"Лаціо" - "Дніпро"

Четвер, 26 листопада, Рим, "Стадіо Олімпіко", 20.00

Пряма трансляція - на телеканалі "Футбол 1"

Орієнтовні склади

"Лаціо": Беріша, Раду, Худт, Джентілетті, Конко, Катальді, Мілінкович-Савич, Пароло, Кишна, Кандрева, Матрі.

"Дніпро": Бойко, Федецький, Дуглас, Гуйє, Піко, Чигринський, Едмар, Безус, Матеус, Гама, Селезньов.

Арбітр - Гедемінас Межейка (Литва)

Читайте також: "Дніпро" - "Лаціо": Маркевичу потрібен час, а Піолі отримав урок

Букмекери, нагадаємо, фаворитами матчу вважають господарів. Коефіцієнт на їх перемогу - 1,80, на перемогу "Дніпра" - 5,00, а на те, що матч завершиться внічию - 3,30.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі