Кварцяний радить лідеру "Волині" переходити в "Дніпро"

Поділитися
Кварцяний радить лідеру "Волині" переходити в "Дніпро" Ерік Бікфалві міг перейти в "Дніпро" © football.ua
Ерік Бікфалві забив в осінній частині чемпіонату Прем'єр-ліги 9 голів. Румунський півзахисник був одним з кращих у складі луцької команди.

Головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний вважає, що найкращим варіантом продовження кар'єри для лідера команди, румунського півзахисника Еріка Бікфалві, був би перехід у дніпропетровський "Дніпро".

Нагадаємо, що в Дніпропетровську всерйоз розглядали кандидатуру луцького хавбека для підсилення атакувальної міці команди, однак у підсумку Мирон Маркевич відмовився від такого варіанту через завищених фінансових апетитів румуна. Як і передбачалося, ключову роль в цьому зіграли агенти футболіста.

"Ерік на сьогодні є найкращим бомбардиром чемпіонату України в Прем'єр-лізі. Ми хотіли б, щоб він залишився у "Волині". Але не ми вирішуємо ці питання. Я раджу Еріку переходити в"Дніпро", але їм управляють його агенти, він їм чомусь більше довіряє", - розповів Віталій Кварцяний в інтерв'ю для офіційного сайту "Волині".

Важко сказати, чи повернутися до кандидатури Бікфалві в "Дніпрі", однак Кварцяний розповів, що близький до переїзду в "Дніпро" ще один півзахисник "Волині" Флорентин Матей. По всій видимості, він відправиться з дніпропетровською командою на зимові збори в середині січня.

Напередодні стало відомо, що півзахисник львівських "Карпат" Володимир Костевич поки не збирається переходити в "Дніпро". Раніше преса повідомляла про інтерес дніпрян до талановитому хавбеку.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі