Кварцяний назвав дії вболівальників на стадіоні в Луцьку повстанням проти брехні

Поділитися
Кварцяний назвав дії вболівальників на стадіоні в Луцьку повстанням проти брехні Вболівальники "Волині" повстали проти брехні, вважає Кварцяний © fcvolyn.net
Головний тренер "Волині" після матчу з "Металістом", який так і не був дограний, розповів, що його команда ретельно вивчила суперника, але не припускала, що треба вивчати в тому числі і дії судді.

Матч відкладеного 10-го туру Прем'єр-ліги між Волинню і Металістом у Луцьку не був дограний через те, що на 87-й хвилині на поле вибігли луцькі вболівальники. Фанати були обурені суддівством київського арбітра Дмитра Кутакова, який, на їх погляд, діяв надто упереджено.

У результаті, суддя прийняв рішення відвести команди в роздягальні. Рішення по грі буде прийнято пізніше, однак у "Волині" вже заявили, що наполягають на довічної дисквлификации Кутакова і перегравання.

На післяматчевій прес-конференції головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний заявив, що він не знав, як необхідно готуватися до гри не тільки проти "Металіста", але і арбітра.

"Ми ретельно готувалися до матчу. Готувалися до дій "Металіста", до того, як зіграють гравці суперника в атаці, обороні. Єдине, що ми не вивчали, як грати проти арбітра", - сказав Кварцяний.

Читайте також: Кварцяний заступився за Блохіна: "кусати" таку людини - несолідно


"Гравці стоячого "Металіста" знали, що у них є три судді, четвертий, делегат, інспектор. Як, скажіть, нам дивитися в очі інвестору, який, як може все робить для того, щоб у нас був футбол у Луцьку. Ми працюємо, а потім таке суддівство...Сьогодні вболівальники повстали проти брехні. Так, можливо, це правовий метод. Але як їм себе вести? Вони молодці, вболівальники, сьогодні. Можливо, тепер дійде до федерації і суддів...", - зазначив фахівець.

Додамо, що після скандальної гри вболівальники зібралися біля стадіону у Луцьку і чекали виходу суддівської бригади. Однак у підсумку, Кутаков і його асистенти залишили місце подій лише за 20 хвилин до відходу поїзда з луцького вокзалу.

Читайте також: Кварцяний хоче говорити правду, але його за це штрафують

Напередодні матчу українська преса повідомила, що взимку кращий бомбардир Прем'єр-ліги залишить Волинь. За інформацією ЗМІ, у румуна Еріка Бикфалфи є пропозиції з провідних українських команд. Сам півзахисник взяв участь в поєдинку з "Металістом", однак не зумів поліпшити свої бомбардирські показники.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі