Кубок України: анонс, де дивитися матчі 1/4 фіналу Кубка України

Поділитися
Кубок України: анонс, де дивитися матчі 1/4 фіналу Кубка України "Полтава" постарається створити сенсацію в матчі проти "Шахтаря" © ФК Шахтер
Для команд настала стадія чвертьфіналу Кубка України.

Сьогодні, 30 листопада, відбудуться матчі 1/4 фіналу Кубка України.

Донецький "Шахтар" продовжить захист титулу матчем проти "Полтави" на виїзді. У підопічних Паулу Фонсеки не повинно виникнути особливих проблем у протистоянні з першоліговою командою.

Найімовірніше, в полтавському двобої у донеччан відбудеться ротація, але навіть номінальні дублери повинні без проблем впоратися з суперником.

"Шахтар" і "Полтава" тричі зустрічалися в Кубку України. Всі поєдинки завершилися перемогами "гірників" із загальною різницею м'ячів 11-2

"Полтава" – "Шахтар"

Середа, 30 листопада, Полтава, стадіон "Локомотив", 13:00

Трансляція: телеканал "Футбол 1"

Арбітр – С. Березка (Київська область)

"Динамо" відправиться в Охтирку на гру проти місцевого "Нафтовика". Різниця в класі тут очевидна, залишається тільки гадати, скільки пропустять господарі поля. Сергій Ребров повинен дати відпочити своїм лідерам і випустити на поле футболістів, які отримують мало ігрового часу в нинішньому сезоні.

У будь-якому випадку, "Нафтовик" буде оборонятися всією командою, а кияни будуть намагатися забити швидкий м'яч, і якщо у них це вийде, то результат поєдинку буде вирішений наперед.

"Нафтовик" – "Динамо"

Середа, 30 листопада, Охтирка, стадіон "Нафтовик", 17:00

Трансляція: телеканал "2+2"

Арбітр – Я. Козик (Мукачеве)

Завершать кубковий день "Дніпро" і "Ворскла". У минулому турі чемпіонату полтавчани зуміли обіграти "Сталь", а ось "Дніпро" без шансів поступився "Шахтарю". Десять днів тому суперники зустрічалися в рамках чемпіонату в Полтаві, і "Дніпро" зумів здобути вольову перемогу. Можна припустити, що протистояння на "Дніпро – Арені" стане найбільш завзятим в сьогоднішньому ігровому дні.

"Дніпро" – "Ворскла"

Середа, 30 листопада, Дніпро, стадіон "Дніпро-Арена", 19:00

Трансляція: телеканал "2+2"

Арбітр – А. Жабченко (Хмельницький)

Нагадаємо, що першим півфіналістом Кубка України став "Миколаїв", який по пенальті переграв маріупольський "Іллічівець".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі