Кривдники "Металіста" і "Дніпра" проходять російські клуби, "Челсі" уникає ганьби

Відео
Поділитися
Кривдники "Металіста" і "Дніпра" проходять російські клуби, "Челсі" уникає ганьби "Ньюкасл" святкує перемогу над "Анжі" © sportinglife.com
У Лізі Європи відбулися матчі-відповіді 1/8 фіналу, в яких було зафіксовано декілька несподіваних результатів.

Визначилися учасники 1/4 фіналу Ліги Європи УЄФА. Отже, ними стали: "Рубін" (Росія), "Тотенхем" (Англія), "Бенфіка" (Португалія), "Фенербахче" (Туреччина), "Лаціо" (Італія), а також "Ньюкасл", який вибив у попередньому раунді "Металіст"і "Базель", який в 1/16 фіналу залишив поза грою "Дніпро".

Найцікавішими обіцяли бути протистояння між "Челсі" і "Стяуа" з Бухареста - нагадаємо, в першому матчі румунський клуб обіграв іменитого суперника 1:0. І в Лондоні "Зірка" була близька до того, щоб обіграти підопічних Абрамовича: на 34-й хвилині рахунок відкрив Мата, проте тут же відповідь "у роздягальню" видав "Стяуа" - відзначився Кірікеш.

Після перерви румуни продовжили атакувати оборону "синіх", проте все ж досвід взяв своє. На 54-й хвилині Джон Террі виводить "Челсі" вперед 2:1, а через 20 хвилин Фернандо Торрес робить рахунок 3:1, що цілком влаштовує команду Бенітеса. На закуску все той же Торрес не реалізував пенальті (87-ма хвилина), проте на фінальний штурм "Стяуа" вже не вистачило. "Челсі" отримав хороший урок, проте зумів уникнути ганьби.

"Базель" знову завдяки домашній перемозі 2:0 зумів забезпечити собі успіх за сумою двох матчів. "Зеніт" у Санкт-Петербурзі атакував, на відміну від "Дніпра" відкрив рахунок у першому таймі і мав набагато більше часу для реалізації ще декілька небезпечних моментів. Тим більше, що "Базель" ледь не опинився в тій самій ситуації, що й український клуб, коли видалення заробив Діас.

І з таким гарним гандікапом пітерці не змогли нічого зробити з міцною командою. Швейцарці могли забивати, а росіяни на 86-й хвилині втратили відмінну можливість - Широков не реалізував пенальті. 1:0 і "Базель" йде у чвертьфінал.

А кривдник "Металіста" англійсьий "Ньюкасл" вибив ще одну російську команду: одіозний "Анжі" зі щедрими фінансовими вливаннями з боку господарів не зміг нічого зробити з середняком Прем'єр-ліги Англії. Нагадаємо, що в першій зустрічі була зафіксована нульова нічия - але тепер, у "Ньюкасла" був як мінімум один козир - підтримка трибун.

"Сороки" скористалися психологічною перевагою сповна. Підопічні голландця Гуса Хіддінка володіли ініціативою протягом всього матчу, але, залишившись в меншості на 55-й хвилині, махачкалінці трохи здали. А під завісу поєдинку, коли все йшло до додаткового часу, сенегалець Папіс Сіссе, неабияк позливши харків'ян в 1/16 фіналу, вийшов на перший план і в грі з "Анжі": головою нападаючий вразив ціль, чим привів весь стадіон у справжній екстаз - 1:0, і Росія втрачає ще одного представника в ЛЄ.

У ще одному цікавому матчі "Інтер" ледь не відігрався після розгрому у першій зустрічі проти "Тотенхема". Тоді англійці виграли 3:0. Проте італійці показали характер і перемогли 4:1. Вигравши основний час 3:0 (відзначилися Кассано - 2 і Паласіо), у додатковий час "Інтер" пропустив від Адебайора. І навіть відповів голом Альвареса, однак для проходу в наступний раунд необхідно було забивати ще один м'яч.

Зазначимо, що жеребкування Ліги Європи відбудеться сьогодні, 15 березня о 13:00. !zn

Читайте також:

"Челсі" поступається "Стяуа" в Лізі Європи, і погіршує становище Рафаеля Бенітеса

До подвигу "Барселони" і виходу в 1/4 фіналу "Арсеналу" не вистачило одного гола

Головний тренер "Челсі" Рафаель Бенітес побився з капітаном команди

Анчелотті хоче залишитися в ПСЖ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі