Кривдник Володимира Кличка заявив про відновлення кар'єри

Поділитися
Кривдник Володимира Кличка заявив про відновлення кар'єри Тайсон Ф'юрі готовий провести перший бій за півтора року © twitter.com
Британський супертяж Тайсон Ф'юрі повернеться на ринг вже в травні.

Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (25-0, 18 КО) проведе свій наступний бій 13 травня. Про це боксер повідомив на своїй сторінці в Twitter.

"Термінові новини. Повернення 13 травня, ведеться робота над суперником. Слідкуйте за новинами", - написав Ф'юрі.

Нагадаємо, в листопаді 2015 року Тайсон Ф'юрі сенсаційно здолав українця Володимира Кличка, а українець покинув вершину надважкої ваги вперше за 11 років. Пізніше боксери повинні були провести реванш, але британець двічі відмовлявся від поєдинку, а пізніше залишив свої пояси IBF, WBA і WBO вакантними.

В кінці минулого року боксерська ліцензія Ф'юрі була припинена через проблеми спортсмена з наркотиками, після чого Тайсон оголосив про завершення кар'єри.

Варто відзначити, що Володимир Кличко після тривалої паузи вийде на ринг 29 квітня проти британця Ентоні Джошуа, а на кону будуть стояти пояси за версіями IBF і IBO у суперважкій вазі, а також пояс WBA Super.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі