Кріштіану Роналду впевнений, що вболівальники МЮ будуть йому аплодувати

Відео
Поділитися
Кріштіану Роналду впевнений, що вболівальники МЮ будуть йому аплодувати Португалець готовий засмутити свій колишній клуб знову © marca.com
Перед повторним матчем 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів між "Манчестер Юнайтед" і "Реалом" одна з головних інтриг протистояння полягає у грі португальського півзахисника перед своїми колишніми уболівальниками.

Півзахисник "Реала" Кріштіану Роналду, який вже засмутив свій колишній клуб, забивши м'яч у його ворота у першому матчі 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів, вірить у теплий прийом на стадіоні "Олд Траффорд": саме там кілька років тому португалець виріс до зірки світового масштабу.

"Упевнений, уболівальники "МЮ" у будь-якому випадку зустрінуть мене добре. Думаю, "Олд Траффорд" - один із тих стадіонів, де мені аплодуватимуть", - зазначив Роналду в інтерв'ю Sky Sports.

Нагадаємо, що в першому матчі у Мадриді між цими командами була зафіксована нічия 1:1. Тепер же Реалу необхідно намагатися забити гол і не пропустити у свої ворота. Роналду готовий забити своїм колишнім партнерам вдруге.

"Якщо мені вдасться забити у ворота "МЮ" на "Олд Траффорд", то, впевнений, я пізнаю прекрасне відчуття. Не можу сказати, як я б відзначив цей гол, бо це напевно буде щось спонтанне".

При цьому головний тренер "Манчестера" Алекс Фергюсон вважає, що його команді слід побоюватися португальця.

"Чого можна очікувати від команди, у складі якої є такий гравець, як Кріштіану? Проблем протягом всієї зустрічі. Але я сподіваюся, що ми зуміємо максимально чітко проти нього зіграти. Зациклюватися на фігурі Роналду, звичайно, не можна. Інакше можна забути про власні можливості", - вважає досвідчений наставник, який, по суті і виростив у Кріштіану великого гравця.

На підтримку свого тренера виступив і нападаючий "МЮ" Робін ван Персі.

"Перед грою з "Реалом" у команді панує чудова атмосфера. Ніхто не напружений: ми жартуємо і сміємося на тренуваннях. Все це можливо завдяки Фергюсону, який подібним чином заряджає команду емоціями".

Зазначимо, що напередодні зустрічі з "МЮ" мадридський "Реал" отримав порцію позитивних емоцій після чергової перемоги в іспанському "Ель-класико" проти "Барселони" - 2:1. А англійці розгромили "Норвіч" 4:0.

Матч між "МЮ" і "Реал" розпочнеться о 21:45 5 березня. !zn

Читайте також:

Донецький "Шахтар" забив двічі, але цього не вистачило для перемоги над "Боруссією"

Два м'ячі Роналду нокаутували "Барселону" в "класичному протистоянні"

Мадридський "Реал" восьмий рік поспіль визнано найбільш прибутковим футбольним клубом у світі

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі