Кращий воротар світу Нойєр вважає, що "Порту" покарав "Баварію"

Поділитися
Кращий воротар світу Нойєр вважає, що "Порту" покарав "Баварію" Мануель Нойєр пропустив три голи у свої ворота © Facebook/FC Bayern
Португальці скористалися помилками суперника і забили три голи у ворота команди, яка у всій Лізі Чемпіонів пропустила всього чотири рази.

У першому матчі 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів між Порту і Баварією португальська команда впевнено здолала головного фаворита турніру 3:1.

Голкіпер "Баварії" Мануель Нойєр підкреслив після поєдинку, що в грі мюнхенців не було впевненості.

"Ми уявляли, що все буде по-іншому. У нашій грі не було впевненості, тому гольові моменти створювалися з великими труднощами", - наводить офіційний сайт "Баварії" слова Нойєра.

"Але ми зробили і інші помилки, крім цієї. Загалом, нас сьогодні покарали. Ситуація дуже важка, але ще не кінець", - резюмував кращий воротар світу в 2014 році за версією ФІФА.

Нагадаємо, що "Порту" повів 2:0 вже на 10-й хвилині, скориставшись помилками баварців в обороні. І якби суддя матчу Веласко Карбальо був більш принциповим, він міг би легко видалити Нойєра за фол на Джексона Мартінеса. Однак у підсумку, він обмежився пенальті, який, втім, реалізував Куарежма. Третій гол виявився схожим на другий - португальці виявляли наполегливість і атакували суперника на його половині поля, тому в черговий раз Мартінес обікрав Боатенга і майже безперешкодно вразив ціль.

Читайте також: Луческу назвав розгром від "Баварії" найбільш "соромною" поразкою в кар'єрі

Здолавши "Баварію", Порту залишається єдиною командою, яка не програвала у Ліги Чемпіонів-2014/15. На рахунку підопічних Хулена Лопетеги 8 перемог та 3 нічиїх в 11 іграх турніру.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі